Νίκος Ξανθόπουλος: Νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο ηθοποιός

Νίκος Ξανθόπουλος: Νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο ηθοποιός
Νίκος Ξανθόπουλος eurokinissi

Ο αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Ξανθόπουλος βρίσκεται διασωληνωμένος σε κλινική στο Αιγάλεω. Δύσκολες ώρες για την οικογένειά του.

Δύσκολες στιγμές για τον αγαπημένο ηθοποιό, Νίκο Ξανθόπουλο, ο οποίος νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική στο Αιγάλεω.

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής του παλιού ελληνικού κινηματογράφου αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια καρδιολογικά προβλήματα.

Το προηγούμενο διάστημα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί λόγω προβλημάτων υγείας και η σύζυγός του.

Ο δημοσιογράφος και φίλος του, Τάσος Κοντογιαννίδης, τον επισκέφθηκε και δημοσίευσε μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο. Στην ανάρτησή του έγραψε:

“Χθες επισκέφθηκα τον σοβαρά ασθενή σε κλινική του Αιγάλεω διασωληνομένο όπου νοσηλεύεται με καρδιολογικά και άλλα σοβαρά προβλήματα φίλο μου Νίκο Ξανθόπουλο. Βούρκωσα όταν τον είδα και προσευχήθηκα σύντομα να γίνει καλά, να βγει και με την σύζυγο του Εριφύλη που τον περιμένει καρτερικά να επιστρέψει στο σπίτι στην Παιανία, που και η ίδια πέρασε τον τελευταίο καιρό σε νοσοκομείο από ασθένεια την οποία ξεπέρασε. Εύχομαι φίλε Νίκο σύντομα να βγεις δυνατός και να νικήσεις όπως μου είχες πει πριν από καιρό όταν νοσηλευόσουν στο νοσοκομείο και σε επισκέφθηκα: «Που θα πάει Τάσο, θα την νικήσω την ασθένεια και θα γυρίσω δυνατός στο σπίτι, στη γυναίκα μου την Εριφύλη, στα παιδιά και στα εγγόνια μου δυνατός!!!» Προσεύχομαι γρήγορα να γίνεις καλά!!!

ΚΑΛΗ και ΓΡΗΓΟΡΗ ανάρρωση φίλε Νίκο!!!!”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα