Ο Ίθαν Χοκ πίστευε πως ο Ρόμπιν Ουίλιαμς τον μισούσε στα γυρίσματα του “Κύκλου των χαμένων ποιητών”

Ο Ίθαν Χοκ πίστευε πως ο Ρόμπιν Ουίλιαμς τον μισούσε στα γυρίσματα του “Κύκλου των χαμένων ποιητών”
O Ίθαν Χοκ ήταν 18 χρόνων, όταν πρωταγωνίστησε στον "Κύκλο των χαμένων ποιητών". Και έβρισκε πολύ εκνευριστική τη συνήθεια του Ρόμπιν Ουίλιαμς να αστειεύεται διαρκώς. ALAMY/VISUALHELLAS.GR

O Ίθαν Χοκ πέρασε την περασμένη εβδομάδα στην Τσεχία, όπου τιμήθηκε στο 55ο Karlovy Vary International Film Festival. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τη θρυλική ταινία "Ο Κύκλος των χαμένων ποιητών".

Ο Ίθαν Χοκ βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Τσεχία για το 55ο Karlovy Vary International Film Festival, όπου προσκλήθηκε για να τιμηθεί με βραβείο για της συνολικής προσφοράς στην τέχνη. Μεταξύ των υποχρεώσεων του ήταν να θέσει εαυτόν σε διαδικασία ερωτήσεων των media. Προφανώς και μια είχε να κάνει με τη θρυλική ταινία “Ο κύκλος των χαμένων ποιητών” (Dead Poets Society) που όσοι έχουν παρακολουθήσει, αποκλείεται να την έχουν ξεχάσει. Επειδή πάντα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, ας δούμε το trailer.

Ο 50χρονος σήμερα, Χοκ αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων πίστευε πως Ρόμπιν Ουίλιαμς τον μισεί. Αποκάλυψε ότι υπήρχε τεράστια ένταση μεταξύ τους, από αυτήν που αισθάνονται όλοι πως υπάρχει στον αέρα.

Πίστευα πως ο Ρόμπιν με μισεί. Είχε τη συνήθεια να κάνει αμέτρητα αστεία, όταν ήμασταν στο set. Στα 18 την έβρισκα πάρα πολύ εκνευριστική. Δεν σταματούσε να αστειεύεται και να γελάει, με ό,τι και αν έκανε”, είπε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε πως πίστευε και ότι ο αείμνηστος ηθοποιός είχε καταλάβει τον εκνευρισμό του νεαρού τότε συναδέλφου του “και δεν με συμπαθούσε”. Κατάλαβε πως δεν ήταν αυτή η πραγματικότητα “όταν έγινε εκείνος που με βοήθησε να βρω τον πρώτο μου ατζέντη. Μια μέρα μου τηλεφώνησε κάποιος που μου συστήθηκε ο μάνατζερ καλλιτεχνών και μου είπε ‘ο Ρόμπιν Ουίλιαμς λέει πως θα τα πας περίφημα‘.

Στην ταινία υπήρχε σκηνή “κατά την οποία με ανάγκαζε να σκαρφιστώ ένα ποίημα και να το πω ενώπιον όλων των συμμαθητών μου. Στο τέλος σχολίασε πως με είχε βρει εκφοβιστικό. Πίστευα ότι αστειευόταν. Όταν μεγάλωσα, διαπίστωσα ότι πάντα υπάρχει κάτι το εκφοβιστικό στην ειλικρίνεια και την ένταση των νέων. Είναι εκφοβιστικό να είσαι ο άνθρωπος που πιστεύουν οι άλλοι πως είσαι. Ο Ρόμπιν ήταν αυτό ακριβώς για εμένα”.

O Ουίλιαμς έγινε αυτόχειρας, στα 63 του χρόνια. Είχε διαγνωστεί λανθασμένα με Πάρκινσον -είχε άνοια που είχε ως συνέπειες οπτικές ψευδαισθήσεις και αλλαγές στη διάθεση και την προσοχή. Είχε βυθιστεί στην κατάθλιψη και τελικά, αυτοκτόνησε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα