Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει αγαπημένο ήρωα από το "Game of Thrones", αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί το ονομά του...

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει αγαπημένο ήρωα από το "Game of Thrones", αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί το ονομά του...

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, μίλησε για το πάθος του για το «Game of Thrones», αλλά και τη σύγχυση με τα ονόματα των ηρώων που αδυνατεί να θυμηθεί - με εξαίρεση τον Τζον Σνόου

Επιμέλεια: Μανώλης Κρανάκης

Μιλώντας στο GQ, o Μπαράκ Ομπάμα δήλωσε πως ο Τίριον Λάνιστερ είναι ο χαρακτήρας με τον οποίο ταυτίζεται πιο πολύ στο αγαπημένο του «Game of Thrones».

«Ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι μάλλον... ο νάνος. Πώς είναι το ονομά του;», δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα, συμπληρώνοντας πως έχει πρόβλημα να θυμηθεί τα ονόματα των ηρώων: «Το πρόβλημα με τη σειρά είναι ότι δεν θυμάμαι τα ονόματα των χαρακτήρων. Οταν το παρακολουθών, ξέρω ακριβώς τι συμβαίνει. Αλλά όταν διαβάζω μια κριτική των επεισοδίων μετά και αναφέρουν τους ήρωες, ο μόνος που θυμάμαι είναι ο Τζον Σνόου, ίσως γιατί μόνο αυτό μπορώ να προφέρω.»

Διαβάστε ακόμη: Αυτό θα είναι το νέο γκομενάκι της Καλίσι στον έκτο κύκλο του «Game of Thrones»!

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει αγαπημένο ήρωα από το

 

Την αδυναμία του Μπαράκ Ομπάμα να θυμηθεί τα ονόματα των ηρώων του «Game of Thrones» σχολίασε σατιρικά ο Στίβεν Κολμπέρ στο νυχτερινό του σόου: «Πώς μπορείς να επιβιώσεις στη γεωοπολιτική σκακιέρα αν δεν μπορείς να πεις τις διαφορές ανάμεσα στον Τίριον, τον Οικο των Λάνιστερ και τον Τζόρα Μόρμοντ, γιο του Τζέορ Μόρμοντ του Οίκου των Μόρμοντ, αρχόντων του Bear Island; Κοιμάσαι στο τιμόνι, κύριε Πρόεδρε...».

Στην ίδια συνέντευξη ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Μπαράκ Ομπάμα ποιος χαρακτήρας του «Game of Thrones» πιστεύει ότι θα ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ. Η απάντησή του ήταν φυσικά ειρωνική: «Χμ... Δεν νομίζω... Κανείς δεν μπορεί να σταθεί στο επίπεδό του».

Δείτε ακόμη: «Game of Thrones»: Διέρρευσαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα του έκτου κύκλου

Ο Μπαράκ Ομπάμα έχει αγαπημένο ήρωα από το

Διαβάστε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον έκτο κύκλο του «Game of Thrones»:

Διαβάστε αναλυτικά τα recaps όλων των επεισοδίων του 5ου κύκλου του «Game of Thrones»:

SHARE:

24Media Network