Όσκαρ 2017: Αυτές είναι οι φετινές υποψηφιότητες

Όσκαρ 2017: Αυτές είναι οι φετινές υποψηφιότητες

Με ελληνικό άρωμα τα φετινά Όσκαρ, καθώς ο "Αστακός" διαγωνίζεται στην κατηγορία καλύτερου σεναρίου στις 26 Φλεβάρη. 14 υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων και όσκαρ α' ανδρικού και γυναικείου για το musical La la land

Με μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη για την Ελλάδα, ανακοινώθηκαν το πρωί της Τρίτης οι υποψηφιότητες για τα φετινά Όσκαρ σε όλες τις κατηγορίες. Η ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου, “Αστακός”, διαγωνίζεται για το βραβείο του καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου. Σάρωσε σε όλες τις κατηγορίες το musical “La la land”, οι υπεύθυνοι του οποίου θα πατήσουν το κόκκινο χαλί στις 26 Φλεβάρη με 14 υποψηφιότητες.

Ανάμεσα στις υποψηφιότητες, εκείνη του Α’ Ανδρικού και Γυναικείου ρόλου, για τους Emma Stone και Ryan Gosling, αλλά και σκηνοθεσίας και πρωτότυπου σεναρίου (μαζί με τον Αστακό). Σε άλλα νέα, η Meryl Streep βάζει στη συλλογή της άλλη μια υποψηφιότητα Α’ γυναικείου ρόλου για την ταινία “Florence Foster Jenkins”, σε μια κατηγορία που θα είναι ντέρμπι με την κατά πολλούς οσκαρική ερμηνεία της Natalie Portman για το “jackie”.

Δείτε τις υποψηφιότητες για όλες τις κατηγορίες:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα