Όσκαρ 2018: Έκλεψαν το αγαλματίδιο της Φράνσις ΜακΝτόρμαντ

Όσκαρ 2018: Έκλεψαν το αγαλματίδιο της Φράνσις ΜακΝτόρμαντ
Frances McDormand, winner of the award for best performance by an actress in a leading role for "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri", attends the Governors Ball after the Oscars on Sunday, March 4, 2018, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Eric Jamison/Invision/AP) Photo by Eric Jamison/Invision/AP

Φτερά έκανε το βραβείο του Α' γυναικείου ρόλου, λίγο μετά την απονομή

Χάθηκε το χρυσό αγαλματίδιο στοπ! Ένας άντρας άρπαξε το όσκαρ της Αμερικανίδας ηθοποιού Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, η οποία βραβεύτηκε με το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Τρεις Πινακίδες έξω από το Έμπινγκ, στο Μιζούρι».

Όπως μεταδίδει η Los Angeles Times, η Αμερικανίδα ηθοποιός βρισκόταν σε ένα πάρτι μετά την τελετή, όταν κάποια στιγμή αντιλήφθηκε ότι το χρυσό της αγαλματίδιο είχε «κάνει φτερά» από το τραπέζι στο οποίο καθόταν. Αμέσως, ειδοποίησε την ασφάλεια του χώρου, η οποία εντόπισε σχετικά εύκολα τον δράστη, με τη βοήθεια ενός φωτογράφου.


Δράστης της κλοπής ήταν ο Τέρι Μπράιαντ, ο οποίος μάλιστα πρόλαβε να τραβήξει και βίντεο, κρατώντας στα χέρια του το αγαλματίδιο και φιλώντας το, προτού τελικώς συλληφθεί. Η εγγύηση για τον 47χρονο ορίστηκε στο ποσό των 20.00 δολαρίων.

Frances McDormand accepts the award for best performance by an actress in a leading role for "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri" at the Oscars on Sunday, March 4, 2018, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP) ap

 

«Η Φραν και το Οσκαρ είχαν μια ευτυχισμένη επανένωση και απολαμβάνουν μαζί ένα μπέργκερ», δήλωσε εκπρόσωπος της ηθοποιού στο USA Today.

Photo by Eric Jamison/Invision/AP

Θέλεις βραβευμένες ταινίες; Δες  Nova!

Απόλαυσε ταινίες που σάρωσαν τα βραβεία σε Αμερική και Ευρώπη. Και ταινίες που ήδη κλέβουν την παράσταση στο χορό των φετινών βραβείων σε Α’ προβολή: Τρεις Πινακίδες έξω από το Έμπινγκ στο Μιζούρι, Wonder, Η Μορφή του Νερού, The Disaster Artist, The Greatest Showman.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα