Όσκαρ 2021: Όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια αίθουσα – Το τρικ με το “απαραίτητο προσωπικό”

Όσκαρ 2021: Όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια αίθουσα – Το τρικ με το “απαραίτητο προσωπικό”
(Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File)

Πώς σκοπεύει η παραγωγή των Όσκαρ να γεμίσει την αίθουσα με καλεσμένους και υποψήφιους, για το βράδυ της 25ης Απριλίου.

Είναι ξεκάθαρο πως ο κορονοϊός έχει φέρει τα πάνω-κάτω στην φετινή τελετή των Όσκαρ. Ο τρόπος διεξαγωγής της τελετής, με ή χωρίς φυσική παρουσία των προσκεκλημένων, με τη συνδρομή βιντεοκλήσεων ή με τις συνήθειες λαμπερές παρουσίες επί σκηνής και με την απαραίτητη συνδρομή Covid test, αποτέλεσε βάσανο για τους διοργανωτές. Σύμφωνα με το Variety, η παραγωγή αναμένεται να χρησιμοποιήσει μια ‘τρύπα’ στους κανόνες μετακίνησης εν μέσω κορονοϊού που ισχύουν στο Λος Άντζελες, ώστε να φέρει όλους τους υποψήφιους βραβείων αλλά και τους επίτημους καλεσμένους στην ίδια αίθουσα..

Πρόκειται για τον κανονισμό περί μετακίνησης ‘απαραίτητου εργασιακού προσωπικού’, τον οποίο επικαλείται η παραγωγή των βραβείων, ώστε όλοι – υποψήφιοι και λοιποί καλεσμένοι- να δώσουν το παρόν. Συγκεκριμένα, μιας και τα Όσκαρ θεωρούνται τηλεοπτικό show, για την πραγματοποίηση της παραγωγής, κρίνεται απαραίτητη η παρουσία όλων των καλεσμένων στο χώρο, σύμφωνα με όσα επικαλούνται τα μέλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Τουτέστιν, όσοι από τους καλεσμένους των φετινών Όσκαρ επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Λος Άντζελες και να δουν τα βραβεία απο κοντά, έχουν το ελεύθερο να το πράξουν, εφόσον προηγούμενως έχουν παραμένει σε καραντίνα για 10 ημέρες και δεν έχουν έρθει σε επαφή με άλλα άτομα, πέρα από αυτά που σχετίζονται με την ‘απαραίτητη εργασία’ που αναμένεται να εκτελέσουν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Variety, όλοι οι καλεσμένοι θα πρέπει να προσκομίσουν τουλάχιστον 2 αρνητικά PCR τεστ κορονοϊού πριν από την βραδιά των βραβείων, ώστε να γίνουν δεκτοί στην αίθουσα, ενώ θα πρέπει να υποβληθούν εκ νέου σε τεστ και μετά το πέρας της τελετής. Αναμένεται να δούμε πόσοι από τους καλεσμένους θα εκμεταλλευτούν αυτή την έξυπνη ‘τρύπα’ και αν η βραδιά των βραβείων στο Γιούνιον Στέισον θα δείξει στους τηλεοπτικούς δέκτες ένα παράδοξο – και οριακά επικίνδυνο- full house.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα