Πάσχα με το ‘Game of Thrones’: Δείτε το πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου πριν την Αμερική

Πάσχα με το ‘Game of Thrones’: Δείτε το πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου πριν την Αμερική

Πρώτα θα φάτε το αρνάκι, κατσικάκι, κοκορέτσι απαραίτητο. Μετά θα κατευθυνθείτε προς τον Δαναό, για το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς, με οικοδεσπότες τα κανάλια novacinema, τον Τζον Σνόου, τον Τίριον και την Καλίσι!

Πού θα πατήσουν Γη ο Τίριον κι ο Βάρις; Πού θα οδηγηθεί η μικρή Αρια με τον θάνατο στα μάτια; Τι θ’ απογίνει η Σέρσεϊ και σε ποιον θα μείνει πιστός ο Τζέιμι, εκτός από τον εαυτό του; Ποια μάχη θα χρειαστεί να δώσει τώρα ο Τζον Σνόου και, αυτή, θα έχει Γίγαντες; Πώς θα μάθει η Ντενέρις να κυβερνά το σύμπαν δίκαια και πότε θα ξαναπετάξουν ελεύθεροι ο δράκοι; Ποιο είναι το μέλλον της Σάνσα, εκτός απ’ το ότι έγινε goth icon; Τι θα σκαρφιστεί το δαιμόνιο μυαλό του Littlefinger αυτή τη φορά και πόσο βαθύ θα είναι το ντεκολτέ της Μάρτζερι Ταϊρέλ όταν θα παίζει με το γατάκι του Τόμεν; Ποια ηρωίδα που έχουμε για χαμένη θα κάνει την ανατριχιαστική επιστροφή της, πώς διατηρούν τη φόρμα τους οι Sand Sisters και, επιτέλους, πότε θα τα φτιάξει η μεταφράστρια Μισάντεϊ με τον Γκρίζο Σκουλήκη; Αυτά κι άλλα καυτά ερωτήματα θ’ απαντηθούν στον 5ο κύκλο του «Game of Thrones» που ξεκινά… πιο νωρίς απ’ ότι νομίζετε.

 

Φέτος, για πρώτη φορά, το «Game of Thrones» θα προβάλλεται στην Ελλάδα ταυτόχρονα με την Αμερική, αποκλειστικά στα κανάλια novacinema. Ακόμα καλύτερα, το πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκου του «Game of Thrones» θα κάνει την πρεμιέρα του «κινηματογραφικά», την Κυριακή του Πάσχα, για λίγους και τυχερούς! Δείτε παρακάτω πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε μια πρόσκληση.

Διαβάστε ακόμα: «Game of Thrones 5», αυτό είναι το τρέιλερ το καλό

 

Θα είναι το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς! Δείτε πρώτοι το νέο, 1ο επεισόδιο του 5ου κύκλου «Game of Thrones» στη μεγάλη οθόνη, από τα κανάλια novacinema και τον Δαναό!

Κυριακή του Πάσχα, 12 Απριλίου, αποκλειστικά στον κινηματογράφο Δαναό (Λεωφ. Κηφισίας 109, Αμπελόκηποι), βλέπετε το τελευταίο επεισόδιο του 4ου κύκλου, για να θυμηθούμε πού βρισκόμαστε και σε avant premiere, πριν την Αμερική και την ελληνική τηλεοπτική προβολή του, το 1ο επεισόδιο του 5ου κύκλου αμέσως μετά, και τα δύο επεισόδια με ελληνικούς υπότιτλους! Ώρα προσέλευσης 19.30 αυστηρά.

Για να διεκδικήσετε μια από τις 50 διπλές προσκλήσεις που διαθέτει το Flix, στείλτε μας email στο [email protected], με το ονοματεπώνυμό σας, σημειώνοντας οπωσδήποτε στο subject «Game of Thrones V» και το όνομα του αγαπημένου σας ήρωα της σειράς. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη, 9 Απριλίου και οι νικητές της κλήρωσης θα ειδοποιηθούν τη Μεγάλη Παρασκευή, 10 Απριλίου, για να κάνουν Ανάσταση ήσυχοι!

Διαβάστε ακόμη:

Inspirational (not) posters με τον κυνισμό του Βέρνερ Χέρτσογκ; Ναι, ευχαριστούμε!

To «Furious 7» ρίχνει σκόνη στα παγκόσμια ταμεία!

Πηγή: Flix.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα