Σεφερλής: Στο teaser του “Χαλβάη 5-0” ως αστυνόμος Μπέκρας

Σεφερλής: Στο teaser του “Χαλβάη 5-0” ως αστυνόμος Μπέκρας
Μάρκος Σεφερλής στο "Χαλβάη 5-0" Youtube

Ο Μάρκος Σεφερλής πρωταγωνιστεί στην ταινία "Χαλβάη 5-0" που θα είναι γεμάτη ίντριγκες, πάθη, μίση και δολοπλοκίες ως Αστυνόμος "Μπέκρας". Δείτε την υπόθεση της ταινίας και το tease trailer που κυκλοφόρησε.

Πέρα από το θεατρικό σανίδι, θα δούμε τον Μάρκο Σεφερλή και στη μεγάλη οθόνη, αφού στις 12 Δεκεμβρίου του 2019 θα βγει στους κινηματογράφους η νέα του ταινία με τίτλο “Χαλβάη 5-0” από την VILLAGE.

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, ο Μάρκος Σεφερλής επιλέγει να παραποιήσει τον γνωστό τίτλο “Χαβάη Πέντε-0” της θρυλικής αμερικανικής σειράς.

Στη δημοσιότητα δόθηκε, μάλιστα, το tease trailer της ταινίας, όπου εμφανίζει ο Μάρκος Σεφερλής σαν άλλος Αστυνόμος Μπέκας, εν ονόματι “Μπέκρας”, ντυμένος με τη γνωστή στολή.

Στο βίντεο ο Σεφερλής προσγειώνεται στο έδαφος από ένα ελικόπτερο, ενώ κρατά στο χέρι ένα όπλο, ωστόσο, το concept είναι δοσμένο με χιουμοριστική χροιά.

Η υπόθεση της ταινίας έχει ως εξής:

Ένας βιομήχανος χαλβά βρίσκεται δολοφονημένος στην έπαυλή του.

5 ύποπτοι, 0 αποδεικτικά στοιχεία.

Ίντριγκες, πάθη, μίση, δολοπλοκίες και κάθε μέρα έρχονται στο φως νέα στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση. Θα καταφέρει ο αστυνόμος Μπέκρας να βρει τον δολοφόνο;

Σκηνοθεσία: Μάνος Καμπίτης

Σενάριο: Μάρκος Σεφερλής

Με τους: Μάρκος Σεφέρλης, Ελένη Καστάνη, Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Καπετάνιος, Έλενα Τσαβαλιά, Γιώργος Αγγελόπουλος, Δημήτρης Τζουμάκης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Νίκος Βουρλιώτης, Βίκυ Κάβουρα, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Ιωάννης Απέργης και ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα