Το ‘Game of Thrones’ έρχεται. Προετοιμαζόμαστε με 10 απλά βήματα. Και νηστεία

Το ‘Game of Thrones’ έρχεται. Προετοιμαζόμαστε με 10 απλά βήματα. Και νηστεία

Βράδυ Κυριακής, 24 Απριλίου, ο χειμώνας έρχεται. Πού θα συναντήσει τον καθένα, ποιος ζει και ποιος πέθανε, ποιος είναι εκείνος που δε θυμάμαι και πού στον δαίμονα βρίσκεται η Ντενέρις; Η παρακάτω γρήγορη επανάληψη έχει τις απαντήσεις (Pics)

Ο 6ος κύκλος του «Game of Thrones» ξεκινά βράδυ Κυριακής, 24 Απριλίου, στο HBO και σ’ όλον τον κόσμο. Για μια ακόμη άνοιξη θα γίνουμε μόνιμοι κάτοικοι του Γουέστερος και θα παλέψουμε για επιβίωση, εξουσία, σεξ, ενάντια στον Χειμώνα που έρχεται, τους whitewalkers, μονομανείς θρησκόληπτους, σεξομανείς αγρίους και ό,τι άλλο έρθει στο δρόμο μας στα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς.

Το Flix σάς δίνει ραντεβού κάθε Δευτέρα, για μια αποτίμηση του κάθε νέου επεισοδίου. Προς το παρόν, όμως, φρεσκάρουμε όλα όσα χρειάζεται να ξέρουμε για να παρακολουθήσουμε την 6η σεζόν του «Game of Thrones» σαν άρχοντες.

1. Τι συνέβη στον 5ο κύκλο; Οχι στο φινάλε, αυτό το θυμόμαστε όλοι, αλλά και στα προηγούμενα εννέα επεισόδια; Γρήγορη επανάληψη μετά φωτογραφικού υλικού! Διαβάστε αναλυτικά τα recaps όλων των επεισοδίων του 5ου κύκλου του «Game of Thrones»εδώ:

2. Οι καινούριοι

Τόσο γρήγορα που το «Game of Thrones» ξεπαστρεύει το σταθερό καστ του, οπωσδήποτε χρειάζονται προσθήκες. Ανάμεσα σε όσους καινούριους γνωρίσουμε για πρώτη φορά στην 6η σεζόν, υπάρχουν και κάποια πρόσωπα με σεβαστή κινηματογραφική ή τηλεοπτική καριέρα πίσω τους που προστίθενται τώρα στο σύμπαν του Γουέστερος. Ποιοι είναι;

3. Wicked Games

  • «Είναι νεκρός!» Ετσι ξεκίνησε το πρώτο τρέιλερ του 6ου κύκλου και τελείωσε με την αιχμάλωτη περιπλάνηση της Ντενέρις και τη βίαιη εκδίκηση της Σέρσεϊ. Αυτός θα είναι ο 6ος κύκλος των πιο δαιμόνιων παιχνιδιών εξουσίας…  Δείτε το τρέιλερ εδώ και μαζέψτε στοιχεία.

 

4. Πού κοιτάς, Ντενέρις;

Το δεύτερο τρέιλερ του 6ου κύκλου «Game of Thrones» ήταν γεμάτο αινιγματική δράση, μεταφυσικά στοιχεία και εκπλήξεις. Και πού στρέφει τα μάτια η Ντενέρις, κοιτάζοντας ψηλά στον ουρανό;  Θυμηθείτε το αποκαλυπτικό δεύτερο τρέιλερ εδώ.

 

5. Οι νεκροί έρχονται

Και δεν εννοούμε τους νεκροζώντανους, αλλά όλους τους ήρωες που πέρασαν από τους προηγούμενους κύκλους της σειράς κι έφυγαν οριστικά – αλλά μήπως όχι;  Το τρίτο, επικό τρέιλερ του 6ου κύκλου είναι γεμάτο θάνατο. Δείτε το εδώ.

 

6. Τι συμβαίνει τελικά μ’ αυτό τ’ αγόρι;

Οι  γυναίκες των σεναριογράφων του «Game of Thrones» τούς απείλησαν με πράξεις εκδίκησης αν δεν τον φέρουν πίσω (διαβάστε εδώ). Ολα τα μέλη του  καστ έδωσαν ξεχωριστά τις δικές τους εκδοχές για το τι πιστεύουν πως συμβαίνει (διαβάστε εδώ). Στην καυτή ερώτηση  απάντησαν και οι ίδιοι οι δημιουργοί του «Game of Thrones». Τελικά ο Τζον Σνόου είναι νεκρός; Ετσι φαίνεται, αλλά ας περιμένουμε το #601 για σιγουριά. Που και πάλι…

 

7. Ο Τζόναθαν Πράις προσεύχεται στο Flix

To Flix ταξίδεψε στο Γουέστερος και δέχθηκε την πρόκληση του High Sparrow: αν μπαίναμε στα μπουντρούμια μαζί του θα μας αποκάλυπτε τις αρχιερατικές συνωμοσίες του 6ου κύκλου, αλλά και την επικείμενη εκδίκηση της Σέρσεϊ…  Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του Τζόναθαν Πράις στο Flix και διακρίνετε όσα λέει ανάμεσα από τις γραμμές…

 

8. Η σύνοψη

Πιστεύατε ότι το HBO θα δημοσίευε μια φυσιολογική, επεξηγηματική υπόθεση για το πρώτο επεισόδιο του 6ου κύκλου «Game of Thrones»; Γελαστήκατε.  Διαβάστε εδώ πώς το HBO τρολάρει και με τη σύνοψη και με τον τίτλο, έτσι, για να μας κρατά σε αγωνία.

 

9. Τα clips

Τρεις νέες σκηνές, τρία βήματα πιο βαθιά στον έκτο κύκλο του «Game of Thrones»:  Δείτε εδώ τα 3 clips από τον 6ο κύκλο «Game of Thrones», που μάς υποψιάζουν ότι θα είναι, ίσως, ο πιο σκληρός, ο πιο έντονος, ο πιο αποκαλυπτικός!  Μια σκηνή με τον Σερ Ντάβοςμια ακόμη με τη Σάνσα. Και φανταστείτε, εγκρίθηκε ήδη κι ο 7ος…

 

10. Οι φωτογραφίες

Μια σειρά προσεκτικά επιλεγμένων φωτογραφιών είναι, τελικά, το ιδανικό σημείο συνάντησης με τους ήρωες του «Game of Thrones», εκεί όπου βρίσκονται τώρα που ξεκινά η σειρά.  Δείτε τις φωτογραφίες τους εδώ, θυμηθείτε, προβλέψτε και ραντεβού τη Δευτέρα!

 

Διαβάστε και δείτε ακόμη:

Davos alert! Ο Λίαμ Κάνινγχαμ παρουσιάζει μία αποκλειστική σκηνή του «Game of Thrones 6»

Τρεις νέες σκηνές, τρία βήματα πιο βαθιά στον έκτο κύκλο του «Game of Thrones»

Ας παίξουμε ένα Game of… Butts

Οι νεκροί έρχονται στο πιο σκοτεινό και επικό τρέιλερ του 6ου κύκλου του «Game of Thrones»

Με τα στόματα κλειστά στην πρεμιέρα του έκτου κύκλου του «Game of Thrones» στο Λος Αντζελες

To ΗΒΟ τρολάρει τους φανατικούς με τον τίτλο και την υπόθεση της πρεμιέρας του 6ου κύκλου του «Game of Thrones»

(ΠΗΓΗ: Flix)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα