Το μπεστ σέλερ της Κολίν Χούβερ “Τελειώνει με εμάς” γίνεται ταινία με την Μπλέικ Λάιβλι

Διαβάζεται σε 2'
Το μπεστ σέλερ της Κολίν Χούβερ “Τελειώνει με εμάς” γίνεται ταινία με την Μπλέικ Λάιβλι
H Blake Lively στο MET Gala 2016 Evan Agostini/Invision/AP

Το βιβλίο αφηγείται την ιστορία της Λίλι η οποία μετακομίζει στη Βοστώνη και ξεκινά τη δική της επιχείρηση, όμως η ζωή της αλλάζει όταν γνωρίζει τον γοητευτικό νευροχειρουργό Ράιλ Κινκέιντ.

Το μπεστ σέλερ της Κολίν Χούβερ (Colleen Hoover) “It Ends With Us” (“Τελειώνει με εμάς”) θα μεταφερθεί στον κινηματογράφο με πρωταγωνιστές τους Μπλέικ Λάιβλι (Blake Lively) και Τζάστιν Μπαλντόνι (Justin Baldoni) όπως επιβεβαίωσε το Variety.

Η ταινία της Sony Pictures και των Wayfarer Studios βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγής με τον Μπαλντόνι να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και την παραγωγή. Το βιβλίο της Χούβερ έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 20 γλώσσες και βρίσκεται στη λίστα των best seller των New York Times για περισσότερες από 90 εβδομάδες.

Η υπόθεση του βιβλίου “Τελειώνει με εμάς”

Το βιβλίο αφηγείται την ιστορία της Λίλι, η οποία μετακομίζει στη Βοστώνη και ξεκινά τη δική της επιχείρηση. Έχοντας χάσει τον πατέρα της, έναν άνθρωπο που κακομεταχειρίστηκε τη μητέρα της, μοιράζεται την παντοτινή απορία της, γιατί η μαμά της δεν αντιμετώπισε ποτέ τον πατέρα της.

Οταν γνωρίζει τον γοητευτικό νευροχειρουργό Ράιλ Κινκέιντ, ξαφνικά η ζωή της αλλάζει. Ωστόσο, η μεγάλη του απέχθεια για τις σχέσεις είναι ανησυχητική. Και παρόλο που η Λίλι γίνεται η εξαίρεση στον κανόνα του, προσπαθεί να μάθει τους λόγους που ο Ράιλ απέφευγε να δεσμευτεί. Όταν εμφανίζεται ο πρώτος της έρωτας “όλα όσα η Λίλι έχτισε με τον Ράιλ απειλούνται”.

Το βιβλίο “It Ends With Us” κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2016, με την συγγραφέα να το χαρακτηρίζει ως “το πιο δύσκολο βιβλίο που έχω γράψει ποτέ”.

Κυκλοφορεί και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Διόπτρα

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα