Wonder Woman 1984: Δείτε το πρώτο trailer της νέας ταινίας με την Gal Gadot

Wonder Woman 1984: Δείτε το πρώτο trailer της νέας ταινίας με την Gal Gadot
WB

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο trailer της νέας ταινίας "Wonder Woman 1984" - H Gal Gadot φορά χρυσή πανοπλία και η Kirsten Wiig υποδύεται την κακιά Cheetah.

Σε μια ειδική τελετή που έλαβε χώρα στο φεστιβάλ Comic-Con Experience “CCXP” 2019 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας το βράδυ της Κυριακής, η ταλαντούχα σκηνοθέτης Patty Jenkins και η εντυπωσιακή Gal Gadot παρουσίασαν το πρώτο επίσημο trailer της νέας ταινίας “Wonder Woman 1984”.

Η ταινία ακολουθεί τα βήματα της ηρωίδας που έκανε διάσημη την Gadot, τη δεκαετία του ’80 με φόντο τον Ψυχρό Πόλεμο. Αν και οι παραγωγοί της έχουν ξεκαθαρίσει ότι αυτή δεν αποτελεί απευθείας συνέχειας της πρώτης ταινίας που προβλήθηκε το 2017, στο trailer υπάρχει η αίσθηση της συνέχειας, ενώ το βασικό καστ επιστρέφει: η Robin Wright ως Αντιόπη, η Connie Nelson ως βασίλισσα Ιππολύτη και ο Chris Pine στον ρόλο του Steve Trevor.

Επιπλέον αποκαλύπτονται οι δύο “κακοί” που θα κληθεί να αντιμετωπίσει αυτή τη φορά η ηρωίδα: Πρόκειται για την Cheetah (Barbara Ann Minerva), την οποία υποδύεται η γνωστή για την κωμική πάστα της ηθοποιός Kirsten Wiiig και τον Max Lord που ερμηνεύει ο ηθοποιός Pedro Pascal, διάσημος για τον ρόλο του Όμπερυν Μαρτέλ από το Game of Thrones.

Στα θετικά του τρέιλερ είναι αναμφίβολα η έντονη δράση, η διάχυτη ατμόσφαιρα των 80’s (με την Gadot να φορά ρούχα της εποχής καθώς και μια στολή με πολύ πιο έντονες χρωματικές αποχρώσεις), τα πλάνα με τη Wonder Woman να “καβαλά” κεραυνούς καθώς και η νέα χρυσή φτερωτή πανοπλία της ηρωίδας.

Στα αρνητικά είναι ότι η Cheetah, ίσως η πιο γνωστή αντίπαλος της Wonder Woman στα κόμικ, δεν φαίνεται πουθενά να έχει τη ζωόμορφη εμφάνιση και τις ιδιότητες του αιλουροιεδούς, από το οποίο πήρε το όνομά της. Αντίθετα στις αφίσες των ηρώων έχει αποτυπωθεί φορώντας ένα animal print jacket και φούστα… Ας ελπίσουμε ότι η ζωόμορφη Cheetah θα αποκαλυφτεί στην πορεία και τα ιδιαίτερα απαιτητικά οπτικά εφέ που θα χρειάζονταν για την αναπαράστασή της δεν κόπηκαν λόγω budget…

Οι αφίσες των ηρώων της ταινίας:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα