Γρηγόρης Βαλτινός και Ελένη Ράντου: “Πάμε πάλι θέατρο, αλλά προσέχοντας”

Γρηγόρης Βαλτινός και Ελένη Ράντου: “Πάμε πάλι θέατρο, αλλά προσέχοντας”

Η Ένωση Θεατρικών Παραγωγών δημιούργησε τρία σποτ με πρωταγωνιστές τον Γ. Βαλτινό και την Ε. Ράντου που υπενθυμίζουν τη μαγεία του θεάτρου, την αξία της "ζωντανής" παράστασης αλλά κυρίως τη μέγιστη σημασία τήρησης των κανόνων ασφαλείας.

Από τις 15 Ιουλίου το θέατρο στη χώρα μας, τη χώρα που γεννήθηκε, αποκτά ξανά ζωή. Θίασοι ξεκινούν περιοδείες, ανοιχτά θέατρα θα φιλοξενήσουν παραστάσεις και ειδικά διαμορφωμένοι χώροι θα στεγάσουν θεατρικά δρώμενα.

Η Ένωση Θεατρικών Παραγωγών δημιούργησε τρία σποτ που υπενθυμίζουν τη μαγεία του θεάτρου, την αξία της «ζωντανής» παράστασης αλλά κυρίως τη μέγιστη σημασία τήρησης των κανόνων ασφαλείας για την προστασία τόσο της δικής μας υγείας όσο και των διπλανών μας. Στα σποτ πρωταγωνιστούν ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Ελένη Ράντου.

«Ήρθε επιτέλους η ώρα να χαρούμε το ζωντανό και αναντικατάστατο θέατρο. Είναι πάλι εδώ. Στη χώρα που το γέννησε. Πάμε πάλι θέατρο. Αλλά προσέχοντας. Όπως πρέπει» ακούγεται στο κοινό σποτ των δυο ηθοποιών, από τη χαρακτηριστική φωνή του Γρηγόρη Βαλτινού.

Συντελεστές

Το concept του σεναρίου υπογράφει ο Γρηγόρης Βαλτινός.
Σκηνοθεσία: Εμμάνουελ Μανιός

Φωτισμοί: Άγγελος Παπαδόπουλος

Διεύθυνση Παραγωγής: Δημήτρης Κατσαρός

Βοηθός Παραγωγής: Κατερίνα Παναγιωτάκη.

Τα γυρίσματα έγιναν στο θέατρο Αλίκη. Τα κοστούμια παρεχώρησε αφιλοκερδώς το «Βεστιάριο» της κυρίας Γ. Κώνστα και τις κούκλες βιτρίνας η εταιρία «Angelina Mannequins».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα