Η Κάτια Δανδουλάκη στην εκπομπή 'Πεζοί στον Αέρα' στο Ραδιόφωνο 24/7

Η Κάτια Δανδουλάκη στην εκπομπή 'Πεζοί στον Αέρα' στο Ραδιόφωνο 24/7

Η γνωστή ηθοποιός θα μιλήσει για τη σχέση της με την τηλεόραση και τη φθορά που μπορεί να φέρει, τις δυσκολίες του να  διατηρείς μια μεγάλη θεατρική σκηνή σε καθεστώς κρίσης, αλλά και για τα μελλοντικά σχέδιά της

Η ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη είναι προσκεκλημένη σήμερα, στις 16.00, στην εκπομπή "Πεζοί στον Αέρα" στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 για μια συζήτηση για την παράσταση «Τα Εξυπνα μικρά ψέματα», του πολυβραβευμένου Τζόε Ντι Πιέτρο, στην οποία πρωταγωνιστεί, στο πλευρό του Γιώργου Παρτσαλάκη (σε σκηνοθεσία Πετρου Φιλιπππίδη).

Απόφοιτος της Σχολής Θεάτρου του Καρόλου Κουν και του London School of Dramatic Art , σύζυγος του αείμνηστου Mάριου Πλωρίτη, η Δανδουλάκη παρότι έγινε ευρέως γνωστή από την τηλεόραση ( Παπαφλέσσας, Ο Χριστός Ξανασταυρωνεται, Οι Πάνθεοι. Χατζηνμανουήλ , Λάμψη, Και ύστερα ήρθαν οι Μέλισσες, Λένη, Βέρα στο Δεξί, Η ζωή της Αλλης), πρωταγωνίστησε και σε ένα κλασικό ρεπερτόριο επί σκηνής,μεταξύ άλλων και σε έργα του Τσέχοφ, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ζυλ Ντασσέν. Το 1995 ίδρυσε το δικό της θέατρο, το "Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη" , που παραμένει η καλλιτεχνική της στέγη.

ADVERTISING

SHARE: