Μαρίνα Σάττι και Ακύλας Καραζήσης στο στούντιο του News 24/7

Μαρίνα Σάττι και Ακύλας Καραζήσης στο στούντιο του News 24/7

Εκτός της ταλαντούχας ερμηνεύτριας και του τολμηρού σκηνοθέτη, η Ιωάννα Κλεφτόγιαννη θα συνομιλήσει ακόμη με τον Αργύρη Καστανιώτη και τον σκηνοθέτη Σωτήρη Καραμεσίνη.

Μαρίνα Σάττι και Ακύλας Καραζήσης. Εκρηκτικός ο συνδυασμός της ταλαντούχας ερμηνεύτριας του θρυλικού μιούζικαλ «Once», που θα δούμε προσεχώς στη Λυρική Σκηνή, και του τολμηρού σκηνοθέτη, που θα είναι αμφότεροι μαζί μας στο στούντιο του NEWS 24/7, και την εκπομπή ΠΕΖΟΙ στον ΑΕΡΑ, στις 2 το μεσημέρι.

Στις 3μ.μ, ο διάδοχος της εκδοτικής αυτοκρατορίας του Θανάση Καστανιώτη, Αργύρης, θα βρίσκεται κοντά μας, με αφορμή τη συμπλήρωση μισού αιώνα ζωής των εκδόσεων Καστανιώτη, για μια συζήτηση για τα μυστικά και τις δυσκολίες του εκδοτικού χώρου. Διαβάζει ο Έλληνας; Είναι άθλος να είσαι σήμερα εκδότης;

Από τις πιο σκληρές φαβέλες του Ρίο Ντε Τζανέιρο, ο σκηνοθέτης Σωτήρης Καραμεσίνης θα βρεθεί στην παρέα του NEWS 24/7, για να μας μιλήσει για τα 9 χρόνια που δίδαξε και σκηνοθέτησε σ'αυτές θέατρο, αλλά και για τη δημιουργία μιας σχολής θεάτρου μέσα στο σχολείο Solar Meninos de Luz της φαβέλας Pavão-Pavâozinho Cantagalo. Τη συγκλονιστική περιπέτειά του παρακολουθούμε και στο φιλμ «Ευτυχισμένοι πρίγκιπες» του Πάνου Δεληγιάννη (στον κινηματογράφο Δαναός).

Σήμερα 2-4μ.μ., Πεζοί στον Αέρα, με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη. Στον NEWS 24/7, στους 88 και 6.

SHARE: