Μαρίζα Κωχ και Αιμίλιος Χειλάκης στην εκπομπή "Πεζοί στον Αέρα"

Μαρίζα Κωχ και Αιμίλιος Χειλάκης στην εκπομπή της Ιωάννας Κλεφτόγιαννη, "Πεζοί στον Αέρα"
Μαρίζα Κωχ και Αιμίλιος Χειλάκης στην εκπομπή της Ιωάννας Κλεφτόγιαννη, "Πεζοί στον Αέρα" ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

Η Ιωάννα Κλεφτόγιαννη υποδέχεται στο στούντιο την τραγουδίστρια με τη φωνή αηδονιού και τον ηθοποιό και σκηνοθέτη που επιστρέφει με την τραγωδία του Σοφοκλή.

Η τραγουδίστρια με τη φωνή του αηδονιού, που έχει ηχογραφήσει 23 δίσκους με παραδοσιακά τραγούδια και δικές της συνθέσεις πάνω στην ποίηση της Σαπφώς, της Κικής Δημουλά, του Κώστα Βάρναλη και του Νίκου Καββαδία, η ερμηνεύτρια που υπηρέτησε την λαϊκή μουσική μας παράδοση με πάθος για δεκαετίες και αφοσιώθηκε και στη μουσική αγωγή των παιδιών, η πληθωρική Μαρίζα Κωχ, θα είναι μαζί μας στο στούντιο του ραδιοφώνου 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "ΠΕΖΟΙ στον ΑΕΡΑ", την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι, με αφορμή την έκδοση της συγκινητικής αυτοβιογραφίας της «Το ξανθό κορίτσι της Σαντορίνης».

Τη δεύτερη ώρα της εκπομπής (3-4μ.μ), ο Αιμίλιος Χειλάκης θα μας εξηγήσει γιατί σκηνοθετεί πλέον ο ίδιος τις παραστάσεις του, γιατί επέλεξε αυτό το καλοκαίρι την «Αντιγόνη» και τι είναι αυτό που τον θυμώνει σήμερα στην Ελλάδα. Τη ραδιοφωνική παρέα θα συμπληρώνει η σύντροφος της ζωής του και Αντιγόνη της παράστασής του Αθηνά Μαξίμου.

ADVERTISING

SHARE: