Από το πλατό του The Voice, στη σκηνή της Eurovision

Από το πλατό του The Voice, στη σκηνή της Eurovision

Πέρσι βρέθηκε στο talent show, όπου πέρασε στα Battles και τώρα στοχεύει Λισσαβόνα

Αποκαλύπτονται μία, μία οι ελληνικές προτάσεις για την Eurovision, μια εκ των οποίων θα μας εκπροσωπήσει στην Πορτογαλία το 2018. Με την προθεσμία όπως όλα δείχνουν να λήγει στις 20 Οκτωβρίου, ένας ακόμη παίκτης Talent Show και συγκεκριμένα του The Voice, φαίνεται πως είναι στους υποψήφιους για το εισιτήριο με προορισμό τη Λισσαβόνα.

Ο Τόνυ Βλάχος είναι μόλις 22 ετών και έγινε ευρύτερα γνωστός την περασμένη σεζόν από τη συμμετοχή του στο The Voice. Εκεί κατάφερε να πείσει τους coach να γυρίσουν την καρέκλα του, ενώ προχώρησε με την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια ως τη διαδικασία των Battles. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995, με καταγωγή από την Ικαρία και την Ισπανία, είναι πτυχιούχος οικονομικών με εξειδίκευση στο marketing. Από μικρή ηλικία ασχολείται με το τραγούδι, ενώ μετά την μουσική η μεγαλύτερη του αγάπη είναι η πυγμαχία και ο χορός.

Το υποψήφιο τραγούδι για τον Ελληνικό τελικό επιλογής έχει Ελληνικό στίχο ως βάση με αναφορά στην Ελλάδα και την Μεσόγειο, η μουσική είναι του Αντώνη Καρατζίκη και είναι Mainstream Jazz.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα