Avicii: Δύο νεκροψίες αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας

Avicii: Δύο νεκροψίες αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Ο dj Avicii Barry Brecheisen/Invision/AP

Δυο νεκροψίες διενεργήθηκαν στη σορό του διάσημου DJ της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής - Ο Τιμ Μπέργκλινγκ βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή στο Μουσκάτ, πρωτεύουσα του Ομάν

Οι δυο αυτοψίες που πραγματοποιήθηκαν στη σορό του αδικοχαμένου DJ Avicii, καταδεικνύουν ότι δεν υπήρξε καμία υποψία περί εγκληματικής ενέργειας.

Ο Avicii, (το πραγματικό όνομα του Τιμ Μπέργκλινγκ) βρέθηκε νεκρός στο Μούσκατ την Παρασκευή 20 Απριλίου. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ομάν δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN ότι «έγιναν δύο νεκροψίες, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας στην υπόθεση».

Ο Μπέργκλινγκ είχε επισκεφθεί την περιοχή του Όμαν κατά την περίοδο των διακοπών του. Οι γονείς και τα αδέρφια του έχουν καταφθάσει ήδη στη περιοχή για να παραλάβουν τη σωρό του.

Στο μεταξύ, χιλιάδες θαυμαστές συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Στοκχόλμης το περασμένο Σάββατο για να αποτίσουν φόρο τιμής στον πασίγνωστο DJ, οποίος σημείωσε τεράστιες επιτυχίες παγκοσμίως με τραγούδια όπως το Wake Me Up, το Levels, το Waiting for Love και το The Nights με εκατομμύρια προβολές στο youtube.

Ήταν ένας από τους πιο γνωστός καλλιτέχνες στο χώρο της ηλεκτρονικής house μουσικής, ενώ είχε συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, όπως η Μαντόνα και οι Coldplay.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα