Αυτές είναι οι πέντε ελληνικές υποψηφιότητες για τη Eurovision

Αυτές είναι οι πέντε ελληνικές υποψηφιότητες για τη Eurovision

Ο διαγωνισμός τραγουδιού γιορτάζει φέτος 60 χρόνια και η Ελλάδα έχει ήδη επιλέξει τους πέντε καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για την Αυστρία στον ελληνικό τελικό

Μπορεί η συμμετοχή της χώρα στο διαγωνισμό να αμφισβητήθηκε, λόγω ΝΕΡΙΤ, όμως τελικά η Ελλάδα θα στείλει εκπρόσωπο στη Eurovision που φέτος θα διεξαχθεί στην Αυστρία. Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορούν και επίσημα τα ονόματα των καλλιτεχνών που επιλέχτηκαν για τον ελληνικό τελικό, με έναν από αυτούς να παίρνει το διαβατήριο για τη διοργάνωση.

Θωμαή Απέργη και Legend από την Panik Records

 

Η τραγουδίστρια δοκιμάζει για δεύτερη φορά την τύχη της να περάσει στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Μαρία-Ελένη Κυριακού από τη Minos EMI – Universal

 

Η Κύπρια τραγουδίστρια έγινε γνωστή μόλις πριν από ένα χρόνο, όταν πέρασε όλες τις φάσεις της τηλεοπτικής εκπομπής The Voice και βγήκε νικήτρια. Η ίδια δήλωσε στο MAD TV πως ο “θεσμός της Eurovision για μένα είναι όνειρο ζωής. Το ότι είμαι λίγα βήματα πριν από την πραγματοποίηση αυτού του στόχου, μου δημιουργεί συναισθήματα συγκίνησης και υπέρτατης χαράς”.

Barrice  από την Spicy Music

 

Ο μετανάστης από τη Ρωσία, μεγάλωσε στην Αθήνα και ξεκίνησε να πειραματίζεται με beats και παίζοντας μουσική για να βγάλει το χαρτζηλίκι του. Στα πρώτα του βήματα στη δισκογραφία συνεργάζεται με τους Vegas και ετοιμάζεται να δοκιμάσει την τύχη του για την Eurovision

C Real από την Feelgood

 

Το διάσημο συγκρότημα αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική μουσική σκηνή. “Είναι η πρώτη φορά που μας δίνεται αυτή η ευκαιρία και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Αισθανόμαστε πώς είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για ένα τέτοιο βήμα” δηλώνουν τα μέλη του συγκροτήματος στο MAD Tv.

Shaya από την Planetworks

www.spirostergiou.com

 

Η εκρηκτική Shaya ξεκίνησε την καριέρα της μέσα από το πιο διάσημο ελληνικό girlband, τις Hi5. Ένα ακόμη κορίτσι που αναδείχτηκε μέσα από μια τηλεοπτική εκπομπή talent show, το PopStars. Όταν αυτές διαλύθηκαν, συνέχισε σόλο καριέρα και κατάφερε να ξεχωρίσει και να αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό στην Ελλάδα.

Η δημόσια τηλεόραση θα παρουσιάσει τα πέντε ελληνικά τραγούδια στα τέλη Φλεβάρη και μέσα στο Μάρτιο θα πραγματοποιηθεί ο ελληνικός τελικός από τη ΝΕΡΙΤ σε συνεργασία με το MAD TV από τον οποίο θα προκύψει η ελληνική αποστολή.

Πηγή: Mad.tv

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα