Έκοψε την ανάσα των θεατών – O Post Malone πέφτει σε καταπακτή και τραυματίζεται σε συναυλία

Έκοψε την ανάσα των θεατών – O Post Malone πέφτει σε καταπακτή και τραυματίζεται σε συναυλία
O Post Malone και η πτώση του AP Photo και video printscreen

Ο γνωστός ράπερ τραυματίστηκε στα πλευρά όταν κατά τη διάρκεια συναυλίας στο St. Louis έπεσε μέσα σε ανοικτή καταπακτή ενώ τραγουδούσε στη σκηνή.

Οι παρευρισκόμενοι σε συναυλία του Post Malone το περασμένο Σάββατο στο St. Louis έπαθαν ένα μικρό σοκ όταν ο ράπερ “βυθίστηκε” ξαφνικά σε μία καταπακτή που βρισκόταν στη σκηνή.

Στη μέση της συναυλίας και ενώ ο ράπερ “τα έδινε όλα” στο κομμάτι “Circles” περπάτησε προς ένα χώρισμα της σκηνής, από το οποίο άνθρωποι της παραγωγής της συναυλίας ανέβαζαν και κατέβαζαν εξοπλισμό (συγκεκριμένα εκείνη τη στιγμή την κιθάρα του Malone). Το χώρισμα αυτό είχε παραμείνει ανοικτό και ο τραγουδιστής έπεσε στο κενό, χτυπώντας τα πλευρά του. Κατόπιν, ξάπλωσε στη σκηνή σφαδάζοντας, σοκάροντας το πλήθος.

Το ξαφνικό περιστατικό αποτυπώθηκε σε βίντεο και αναρτήθηκε στα social media, ενώ ακούγονται και κάποιες φωνές από το πλήθος που φοβήθηκε για την κατάσταση του τραγουδιστή.

Δείτε το βίντεο με την πτώση του Post Malone

Ο ράπερ έλειψε από τη σκηνή για 15 λεπτά, καθώς του προσφέρθηκε ιατρική βοήθεια στα παρασκήνια. Ενώ έπιανε τα πλευρά του και φαινόταν να πονάει ξαναβγήκε στη σκηνή, ολοκληρώνοντας τη συναυλία με τα κομμάτια “Rockstar,” “Cooped Up”, “Sunflower” και “White Iverson” στην… πιο σύντομη version τους.

Ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υπομονή σας. Και λυπάμαι. Υπήρχε μία μεγάλη τρύπα στη μέση της σκηνής” είπε και ευχαρίστησε τον κόσμο που παρέμεινε. “Έχω τους καλύτερους φαν στον κόσμο” είπε. “Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας και σας ευχαριστώ για την αγάπη σας. Και ευχαριστώ που μείνατε παρότι χτύπησα μόνος μου” συμπλήρωσε.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ενημέρωσε πως πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, αλλά διαβεβαίωσε πως “όλα είναι καλά. Μου έδωσαν μερικά παυσίπονα, άρα μπορούμε να συνεχίσουμε να τσακίζουμε κ@λ@@ς στην περιοδεία“.

Συμπλήρωσε, μάλιστα: “Την επόμενη φορά θα κάνουμε ένα δίωρο σόου για εσάς, ώστε να αναπληρώσουμε τα τραγούδια που χάσαμε“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα