Έλληνες καλλιτέχνες ετοιμάζουν βαλίτσες για τις καλοκαιρινές περιοδείες τους

Έλληνες καλλιτέχνες ετοιμάζουν βαλίτσες για τις καλοκαιρινές περιοδείες τους
Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι στη σκηνή και τους ανοιχτούς χώρους που τόσο του ταιριάζουν! Papadakis press

Με την ελπίδα να συνδεθούμε ξανά μετά τα lockdowns, αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες ετοιμάζουν αποσκευές και φεύγουν για τις καλοκαιρινές τους περιοδείες.

Επανεκκίνηση με φουλ τις μηχανές για τα πολιτιστικά δρώμενα, που αυτό το καλοκαίρι ξανά προς τη δόξα τραβούν μετά τα lockdown και τους περιορισμούς λόγω πανδημίας. Πάνω από 50 συναυλίες ξένων καλλιτεχνών και άλλες τόσες Ελλήνων τραγουδιστών δίνουν τον ρυθμό στα φεστιβάλ και τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις όλης της χώρας.

Η μουσική δίνει το σύνθημα και αγαπημένοι καλλιτέχνες ετοιμάζουν τις καλοκαιρινές περιοδείες τους με σταθμούς σε όλη την Ελλάδα… για να γίνει “η νύχτα πιο εύκολη κι η μέρα πιο ευοίωνη“.

Θανάσης Παπακωνσταντίνου – Συνοδοιπόρος η Μελίνα Κανά

O Θανάσης Παπακωνσταντίνου Papadakis Press

Τέσσερα χρόνια μετά τις κοινές εμφανίσεις με τον Σωκράτη Μάλαμα, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου ετοιμάζεται να επανέλθει στα καλοκαιρινά μουσικά δρώμενα με τη λαχτάρα, οι μουσικές και τα τραγούδια, να μας υψώσουν πάνω απ’ τις κακοτοπιές, το μούδιασμα να παραχωρήσει τη θέση του στην ευφροσύνη, η νύχτα να γίνει πιο εύκολη κι η μέρα πιο ευοίωνη.

Μαζί του, στις συναυλίες της Λάρισας, της Θεσσαλονίκης και του Κατράκειου Θεάτρου Νίκαιας συνοδοιπόρος από τα παλιά, η Μελίνα Κανά!

Συντελεστές: Δημήτρης Μυστακίδης: κιθάρα, λαούτο, τραγούδι / Κωνσταντίνος Πιστιόλης: κλαρίνο, γκάϊντα, καβάλ, hang drum, τραγούδι / Γιάννης Λίταινας: κιθάρα, λαούτο, τραγούδι / Γιώργος Αγγελάκης: τρομπόνι, ακορντεόν / Νίκος Δημηνάκης: σαξόφωνα, φλάουτο, didgeridoo, πλήκτρα, beatbox / Απόστολος Γιάγκος: πλήκτρα / Λεωνίδας Κυρίδης: ηλεκτρικό μπάσο / Φοίβος Άνθης: τύμπανα / Κλήμης Πελοπίδας, Θεμιστοκλής Δημητρακόπουλος: ηχοληψία / Χρήστος Λαζαρίδης: σχεδιασμός & χειρισμός φώτων / Κωνσταντής Παπακωνσταντίνου: φροντιστής σκηνής.

Πρόγραμμα συναυλιών:

  • Λάρισα: 11 Ιουνίου, Ανοιχτό προαύλιο Μύλου, μαζί του η Μελίνα Κανά
  • Ιωάννινα: 23 Ιουνίου, Θέατρο Ε.Η.Μ – Φρόντζου
  • Πάτρα: 27 Ιουνίου, Royal Theater
  • Θεσσαλονίκη: 6 Ιουλίου, Θέατρο Γης, μαζί του η Μελίνα Κανά
  • Αθήνα: 11 Ιουλίου, Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, μαζί του η Μελίνα Κανά (sold out)
  • Αθήνα: 12 Ιουλίου, Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας, μαζί του η Μελίνα Κανά (sold out)
  • Και νέα ημερομηνία – Τετάρτη 13 Ιουλίου για Κατράκειο

* Η προπώληση για το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας θα ξεκινήσει σύντομα!

*Ενδέχεται να προστεθούν σταθμοί στο πρόγραμμα των συναυλιών.

Info: Ώρα έναρξης 21:00, Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 15 ευρώ, Σημεία προπώλησης: Online: viva.gr.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη – Μιχάλης Χατζηγιάννης και “Μια αγκαλιά τραγούδια”

Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Μιχάλης Χατζηγιάννης promo material

Η μοναδική ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο ταλαντούχος Μιχάλης Χατζηγιάννης, συνεχίζουν και αυτό το καλοκαίρι την τόσο επιτυχημένη συνεργασία τους!

Μετά την περιοδεία τους το 2021, που απέσπασε τις καλύτερες κριτικές, περιμένουν με λαχτάρα την κοινή τους εμφάνιση σε πόλεις και νησιά που δεν πρόλαβαν να επισκεφθούν προκειμένου να μοιραστούν με το κοινό τους “Μια αγκαλιά τραγούδια”!!

H Άλκηστις Πρωτοψάλτη, είναι από τις πιο σημαντικές μας ερμηνεύτριες, με ξεχωριστή σκηνική παρουσία, που πρωτοστατεί στην ελληνική μουσική σκηνή περισσότερο από 45 χρόνια και τα τραγούδια της έχουν αφήσει για πάντα ανεξίτηλο το στίγμα τους. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους δημιουργούς και ερμηνευτές της γενιάς του, με τραγούδια που έχουν χαραχθεί βαθιά στην ψυχή μας, γνωρίζει πως να γεμίζει το κοινό με όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση.

Οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες, ενώνουν και πάλι τις φωνές τους και τα τραγούδια τους που τόσο έχουμε όλοι αγαπήσει!

Μας υπόσχονται ένα δίωρο μοναδικό μουσικό ταξίδι με το ακριβό τους “Διθέσιο”, ένα νοσταλγικό “Πάρτυ”, μία καλοκαιρινή “Γιορτή”, μας προκαλούν να τραγουδίσουμε μαζί τους το “Κι είμαστε ακόμα ζωντανοί” να απογειωθούμε με τα “Χέρια ψηλά”, να τραγουδήσουμε όλοι μαζί το αγαπημένο μας “Χορεύω” και τα ολοκαίνουργια τραγούδια τους “Νικητές Χαμένοι”, “Σαϊτιά”, “Και μείναμε άνθρωποι” και “Κανένας μόνος”!

Πρόγραμμα συναυλιών:

  • Ιωάννινα: 27 Ιουνίου, Υπαίθριο θέατρο ΕΗΜ Φρόντζου
  • Βόλος, 4 Ιουλίου, Θερινό θέατρο Νέας Ιωνίας
  • Χανιά: 11 Ιουλίου, Θέατρο Ανατολικής τάφρου
  • Ρέθυμνο: 12 Ιουλίου, Λόφος Φορτέτζα
  • Ηράκλειο: 14 Ιουλίου, Κηποθέατρο Ν.Καζαντζάκης

Info: Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr

Πυξ Λαξ – Περιοδεία σε Ελλάδα, Κύπρο και Αυστραλία

Πυξ Λαξ Photo Instagram pyxlaxofficial

Σήμερα που η ζωή επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητά της, οι Πυξ Λαξ έρχονται να μας θυμίσουν τις παλιές μας συνήθειες, τις διαχρονικές μας αξίες, τη σημασία της μουσικής, της πιο κοινωνικής καλλιτεχνικής έκφρασης. Της πιο ανθρώπινης. Αυτής που συνδέει ήχο και λόγο. Που παρηγορεί. Που εμπνέει. Που μοιράζεται.

Οι ιστορικοί Πυξ Λαξ δεν έπαψαν ποτέ να μας κρατούν συντροφιά σε κάθε στιγμή της ζωής μας, είναι παρόντες στα εύκολα και στα δύσκολα. Δεν ξέχασαν στην τέχνη τους. Δε μας άφησαν ποτέ μόνους.

Και τώρα, οι Πυξ Λαξ ετοιμάζονται να αποδείξουν γιατί άντεξαν στο χρόνο και γιατί παραμένουν σταθερά οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού. Τα όργανα μπαίνουν μπροστά, τα δάχτυλα παίρνουν φωτιά, νέα θέματα και νέα τραγούδια. Τα φώτα ανάβουν. Η σκηνή ετοιμάζεται. Οι τεχνικοί στη θέση τους. Το κοινό προσέρχεται με ανυπομονησία. Οι Πυξ Λαξ σε νέες διαδρομές. Και το ταξίδι συνεχίζεται…

Οι ίδιοι λένε ότι «κόντρα φύσηξε ο καιρός/κόντρα η εποχή» αλλά η πίστη τους στον Άνθρωπο παραμένει ζωντανή. Σε αυτόν πιστεύουν και σε αυτόν απευθύνονται. Γι’ αυτόν τραγουδούν και γι’ αυτόν επιστρέφουν στη σκηνή το καλοκαίρι του 2022..

Πρόγραμμα συναυλιών:

ΕΛΛΑΔΑ

  • 28 Μαΐου: Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη
  • 11 Ιουνίου: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Αθήνα
  • 19 Ιουνίου: Δημοτικό Κηποθέατρο Κομοτηνής, Κομοτηνή
  • 20 Ιουνίου: Ακόντισμα, Καβάλα
  • 21 Ιουνίου: Θέατρο Κήπου, Θεσσαλονίκη
  • 22 Ιουνίου: Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, Γιαννιτσά
  • 26 Ιουλίου: Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, Πειραιάς
  • 28 Ιουλίου: Κηποθέατρο Παπάγου, Αθήνα
  • 30 Αυγούστου: Θέατρο «Αλέξης Μινωτής», Αιγάλεω
  • 5 Σεπτεμβρίου: Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη

ΚΥΠΡΟΣ

  • 3 Ιουνίου – Σκαλί Αγλατζιάς, Λευκωσία
  • 4 Ιουνίου – Δημοτικό Θέατρο Λεμεσσού, Λεμεσσός

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

  • 10 Σεπτεμβρίου – Enmore Theatre, Σίδνεϊ
  • 16 Σεπτεμβρίου – Thebarton Theatre, Αδελαΐδα
  • 17 Σεπτεμβρίου – St. Kilda’s Theatre, Μελβούρνη

Info: Η προπώληση εισιτηρίων για τις συναυλίες στο Θέατρο Πέτρας (28/5), την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (11/6) και το Δημοτικό Θέατρο «Αλέξης Μινωτής» στο Αιγάλεω (30/8) έχει ήδη ξεκινήσει από το δίκτυο Viva. Για τις υπόλοιπες συναυλίες θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις.

Tιμές Εισιτηρίων: Για τις συναυλίες στο Θέατρο Πέτρας, τη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και το Δημοτικό Θέατρο «Αλέξης Μινωτής» στο Αιγάλεω. // A’ Φάση: 13 ευρώ, Β’ Φάση: 15 ευρώ, Γ’ Φάση: 17 ευρώ, Ταμείο: 20 ευρώ. Σημεία Προπώλησης Ηλεκτρονικά: viva.gr, Τηλεφωνικά: 11876, Σε όλα τα Viva Spots, (Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Yoleni’s). Public on line και καταστήματα Public.

Γιάννης Πάριος

Ο Γιάννης Πάριος Διοργάνωση: Kazandb & PassPort Live

Το “φαινόμενο Πάριος”, ο πιο ερωτικός τραγουδιστής και συνθέτης της γενιάς του, με τραγούδια αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα, που έχουν μείνει πια στην ιστορία και αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον της ελληνικής μουσικής, παρουσιάζει σε καλοκαιρινή περιοδεία ανά την Ελλάδα τις καλύτερες στιγμές από τη πλούσια δισκογραφική του πορεία.

Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο. Με συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί σε μεγάλες μουσικές σκηνές, στάδια και θέατρα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πάντα με μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, κατάφερε να είναι χαραγμένος ανεξίτηλα στη συνείδηση του κοινού, τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει, τους στίχους και τη μουσική πολλών από τα οποία έχει γράψει ο ίδιος, και τα οποία έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.

Έχοντας διανύσει 45 χρόνια ουσιαστικής πορείας, με συνέπεια, πάθος και αυθεντικότητα, δικαίως αποκαλείται “ο τροβαδούρος του έρωτα”. Όλοι θα πρέπει, έστω μια φορά στη ζωή τους, να βιώσουν την εμπειρία να παραβρεθούν σε συναυλία του και να ακούσουν ζωντανά τον Γιάννη Πάριο.

Τραγουδούν: Κωνσταντίνος Αναγνώστου, Ελένη-Στυλιανή Αλεξανδρή, Μαέστρος: Ντίνος Γεωργούτσος, Τον συνοδεύει 10μελής ορχήστρα.

Πρόγραμμα συναυλιών:

  • Αθήνα: 25 Ιουνίου, Κηποθέατρο Παπάγου
  • Αθήνα: 2 Ιουλίου, Βεάκειο Θέατρο Πειραιά
  • Αθήνα: 2 Σεπτεμβρίου, Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
  • Ιωάννινα: 20 Ιουνίου, Θέατρο Ε.Η.Μ – Φρόντζου
  • Θεσσαλονίκη: 22 Ιουνίου, Θέατρο Γης

Info: Ώρα έναρξης: 21.00, Προπώληση εισιτηρίων – online: ticketservices.gr.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη – Καλοκαίρι 2022

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη επί σκηνής EUROKINISSI

Η μοναδική Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με την ξεχωριστή καλλιτεχνική ποιότητα που την διακρίνει, αυτό το καλοκαίρι θα μας απογειώσει με ένα εντελώς ανανεωμένο ουράνιο μουσικό τόξο!

Η δημιουργική της ανησυχία μας υπόσχεται όπως πάντα κάτι ξεχωριστό, ένα πρόγραμμα που περιέχει σημαντικές στιγμές της ελληνικής δισκογραφίας, τραγούδια που αγαπήσαμε από το λαμπερό ηχόχρωμα της φωνής της και όχι μόνο!

Από το τόσο πλούσιο ρεπερτόριό της η σημαντική ερμηνεύτρια ξεχώρισε αγαπημένα τραγούδια δίνοντάς τους αυτή την φορά άλλη διάσταση με τις ενορχηστρώσεις του σπουδαίου μουσικού Θωμά Κοντογεώργη .

Το πρόγραμμα που ετοίμασε μαζί με τους 5 διακεκριμένους μουσικούς της είναι εμπλουτισμένο και με τα καινούργια της τραγούδια “Νικητές Χαμένοι”, “Φως” και “Μείναμε Άνθρωποι”.

Ενορχηστρώσεις: Θωμάς Κοντογεώργης / Ηχοληψία : Zαχαρίας Σταμούλος / Φωτισμοί : Δημήτρης Λάιος / Οργάνωση παραγωγής: Tώνια Δραγούνη.

Πρόγραμμα συναυλιών:

  • 29 Ιουνίου, Γιαννιτσά (Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών)
  • 6 Ιουλίου, Αλεξανδρούπολη (Ανοιχτό Θέατρο Αλτιναλμάζη)
  • 9 Ιουλίου, Σπέτσες (Αναργύρειος & Κοργιαλένειος Σχολή)
  • 27 Ιουλίου, Χίος (Θέατρο Καστρομηνά – Μίκης Θεοδωράκης)
  • 1 Αυγούστου, Σάμος (Καρλόβασι – Πορφυριάδα Σχολή)
  • 3 Αυγούστου, Ρόδος (Θέατρο Μεσαιωνικής Τάφρου)
  • 8 Αυγούστου, Μουδανιά (Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών)
  • 10 Αυγούστου, Σύρος (Έπαυλη Τσιροπινά)
  • 31 Αυγούστου, Λιβαδειά (Ανοιχτό Θέατρο Κρύας)

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα κάνει και τις προγραμματισμένες από πέρυσι συναυλίες μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Info: Προπώληση στο Viva.gr και σε επιλεγμένα σημεία της κάθε πόλης.

Σωκράτης Μάλαμας – Περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

Ο Σωκράτης Μάλαμας Papadakis press

Ο Σωκράτης Μάλαμας επιστρέφει στη σκηνή και τους ανοιχτούς χώρους που τόσο του ταιριάζουν.

Συνοδοιπόροι του, αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες: Ιουλία Καραπατάκη – τραγούδι, Πέτρος Μάλαμας – τραγούδι, Φώτης Σιώτας – Βιολί & βιόλα & τραγούδι, Γιάννης Παπατριανταφύλλου – Κοντραμπάσο, Δημήτρης Λάππας – Κιθάρες & Λαούτο & μπουζούκι, Κλέων Αντωνίου – Ηλεκτρική κιθάρα, Νίκος Μαγνήσαλης -Τύμπανα, Γιάννης Μάλαμας – Κρουστά.

Πρόγραμμα συναυλιών:

  • 1 Ιουνίου – Πάτρα, Royal Theater
  • 4 Ιουνίου – Αλεξανδρούπολη, Θέατρο Αλτιναλμάζη
  • 6 Ιουνίου – Θεσσαλονίκη, Θέατρο Γης
  • 10 Ιουνίου – Γιάννενα – Υπαίθριο θέατρο ΕΗΜ – Φρόντζου
  • 20 Ιουνίου – Αθήνα, Κατράκειο θέατρο Νίκαιας
  • 21 Ιουνίου – Προστέθηκε άλλη μία συναυλία στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας

Σύντομα περισσότεροι συναυλιακοί σταθμοί.

Info: Προπώληση στο Viva.gr.

Γιάννης Χαρούλης με το “Κολίμπρι”

Ο Γιάννης Χαρούλης Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Ο Γιάννης Χαρούλης και οι μουσικοί του ξεκινούν τις καλοκαιρινές συναυλίες και υπόσχονται να μοιραστούν μαζί μας τραγούδια, μουσικές και χαρές που όλοι έχουμε ανάγκη. Παλιά και νέα τραγούδια θα γίνουν ένα το φετινό καλοκαίρι, όπως ακριβώς μια καλή παρέα που δεν κοιτά ηλικίες, χρώματα και διακρίσεις.

Ο Γιάννης Χαρούλης υπόσχεται να μας παρασύρει με όσα τραγούδια έχουμε αγαπήσει και να μας συστήσει και καινούργια, από το νέο του δίσκο «ΚΟΛΙΜΠΡΙ». Ένα άλμπουμ γεμάτο με σκέψεις και συναισθήματα που μας θυμίζουν ότι όσες δυσκολίες και αν βιώνουμε όταν «μοιραζόμαστε», «εκφραζόμαστε» και «επικοινωνούμε» η δύναμή μας πολλαπλασιάζεται.

Μαζί του οι μουσικοί: Λευτέρης Ανδριώτης/Λύρα – Βασίλης Μπαχαρίδης/Κρουστά – Θανάσης Dzingovic/Ηλεκτρική κιθάρα – Ορέστης Μπενέκας/Πλήκτρα – Σχεδιασμός Ήχου: Παναγιώτης Ριζόπουλος – Νίκος Κωνσταντάκης. Σχεδιασμός Φωτισμού: Περικλής Μαθιέλλης.

Πρόγραμμα συναυλιών:

ΙΟΥΝΙΟΣ 2022

  • Κύπρος: 2 Ιουνίου, Θεατράκι Λυμπίων
  • Κύπρος: 5 Ιουνίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου
  • Τρίκαλα: 16 Ιουνίου, Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων
  • Δελφοί: 18 Ιουνίου, Φεστιβάλ Δελφών “Το Λάλον Ύδωρ”, Θέατρο Φρύνιχος
  • Θεσσαλονίκη: 20 Ιουνίου, Θέατρο Γης
  • Λάρισα: 23 Ιουνίου, Στάδιο Αλκαζάρ
  • Αθήνα: 27 & 28 Ιουνίου, Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες συναυλίες…

Info: Ώρα έναρξης 21:00 – Οι πόρτες ανοίγουν: 19:30, Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 15 ευρώ, Εκπτωτικό: 12 ευρώ, Σημεία προπώλησης: Online: www.ticketservices.gr.

Τάνια Τσανακλίδου – “Το Μαγικό Κουτί – Μέρος Δεύτερο”

Η Τάνια Τσανακλίδου Elina Giounanli/nophoto.gr

Η Τάνια Τσανακλίδου παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της μουσικής παράστασης “Το Μαγικό Κουτί”, 26 χρόνια μετά την πρώτη της πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη. Το “Μαγικό κουτί – μέρος δεύτερο” είναι ο τόπος που κατοικούν ατελέσφοροι έρωτες, ματαιώσεις και απώλειες, φόβοι και ελπίδες, η αποδοχή και η συμφιλίωση.

Μαζί με τους υπέροχους μουσικούς που την συνοδεύουν, τον Σπύρο Μάνεση στο πιάνο, τον Κώστα Νικολόπουλο στις κιθάρες και τον Νίκο Παπαϊωάννου στο μπάσο και το τσέλο, με όχημα την αγάπη τους για τη μουσική μεταναστεύουν σε ένα σύμπαν ποίησης, ομορφιάς και ελευθερίας.

 Το 'Μαγικό κουτί - μέρος δεύτερο' είναι ο τόπος που κατοικούν ατελέσφοροι έρωτες, ματαιώσεις και απώλειες, φόβοι και ελπίδες, η αποδοχή και η συμφιλίωση Elina Giounanli/nophoto.gr

Ιδέα, επιμέλεια προγράμματος, ερμηνεία: Τάνια Τσανακλίδου / Πιάνο: Σπύρος Μάνεσης / Κιθάρες: Κώστας Νικολόπουλος / Τσέλο/Μπάσο: Νίκος Παπαϊωάννου / Ηχοληψία: Παναγιώτης / Πετρονικολός, Μάνος Ζανίδης / Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης / Τεχνική διεύθυνση: Δημήτρης Κοντονής / Artwork: Πέτρος Παράσχης / Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή.

Η Τάνια Τσανακλίδου παρουσιάζει το δεύτερο μέρος της μουσικής παράστασης 'Το Μαγικό Κουτί', 26 χρόνια μετά την πρώτη της πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη Elina Giounanli/nophoto.gr

Πρόγραμμα συναυλιών:

  • Αθήνα: 08 Ιουνίου 2022: Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη – Βύρωνας (Τιμές εισιτηρίων: 17€, 15€ φοιτητικό, ΑμεΑ, ανέργων)
  • Βόλος: 15 Ιουνίου 2022, Θερινό Δημοτικό Θέατρο Ν. Ιωνίας, Βόλος (Τιμές εισιτηρίων: 15€ προπώληση, 17€ την ημέρα της παράστασης)
  • Λάρισα: 5 Ιουλίου 2022, Κηποθέατρο Αλκαζάρ
  • Ιωάννινα: 12 Ιουλίου 2022, Θέατρο ΕΗΜ-ΦΡΟΝΤΖΟΥ
  • Άνδρος: 06 Αυγούστου, Ανοικτό Θέατρο Χώρας Άνδρου.
  • Διόν Πιερίας: 08 Αυγούστου 2022, Αρχαίο Θέατρο Διού
  • Ηράκλειο: 16 Αυγούστου 2022, Κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης
  • Χανιά: 17 Αυγούστου 2022, Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
  • Ρέθυμνο: 18 Αυγούστου, Λόφος Φορτέτζα
  • Αλεξανδρούπολή: 29 Αυγούστου 2022, Ανοικτό Θέατρο Αλτιναλμαζή
  • Καβάλα: 30 Αυγούστου, Θέατρο Φρουρίου Καβάλας

Info: Προπώληση: www.ticketservices.gr.

Γιάννης Κότσιρας – Γιώτα Νέγκα

Γιάννης Κότσιρας και Γιώτα Νέγκα MENTA ART EVENTS

Ο Γιάννης Κότσιρας και η Γιώτα Νέγκα μετά τις επιτυχημένες τους εμφανίσεις στην Αθήνα συμπράττουν επί σκηνής και το καλοκαίρι ενώνοντας τις φωνές τους και μας μεταφέρουν μέσα από ένα μουσικό ταξίδι στο καλό ελληνικό τραγούδι. Γιάννης Κότσιρας και Γιώτα Νέγκα ερμηνεύουν διαχρονικές επιτυχίες που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, σε μία βραδιά γεμάτη συγκίνηση και χαρά.

Τραγούδια από τη δική τους δισκογραφία, από τον “Σασμό” και τον “Φύλακα Άγγελο”, μέχρι το “Τσιγάρο” και το “Έλα και Κόψε Με στα Δυο” κι από το “Με τα Μάτια Κλειστά”, και “Το Δίκιο μου” μέχρι το “Βρες μου έναν άλλον” και το “Οξυγόνο”, οι δύο αγαπημένοι ερμηνευτές παρουσιάζουν ένα μοναδικό πρόγραμμα ερμηνεύοντας τραγούδια σταθμούς τόσο από την πλούσια δισκογραφία τους όσο και μεγάλες λαϊκές επιτυχίες τις οποίες όλοι αγαπάμε.

Τους συνοδεύουν οι μουσικοί: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: πλήκτρα/ενορχηστρώσεις / Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι / Κώστας Μιχαλός: κιθάρες / Hρακλής Παχίδης: τύμπανα / Γιάννης Πλαγιανάκος: μπάσο / Νίκος Κατσίκης: Μπουζούκι – Λαούτο / Κώστας Νικολόπουλος: Κιθάρες / Δήμητρα Μπουλούζου: φωνή/βιολί / Στρατής Καραδημητράκης /Λάμπρος Μπούνας: Επιμέλεια ήχου / Φίλιππος Τρέπας: Φωτισμοί.

Πρόγραμμα συναυλιών:

  • Θεσσαλονίκη: Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022, Θέατρο Δάσους
  • Αθήνα: Κυριακή 5 Ιουνίου 2022, Θέατρο Βράχων – Βύρωνας

Info: Προπώληση www.ticketservices.gr.

Μαρινέλλα – Νατάσα Θεοδωρίδου

Μαρινέλλα και Νατάσα Θεοδωρίδου (φωτογραφία από πρεμιέρα στον ΒΟΤΑΝΙΚΟ) 2011 / Μιχάλης Αρχοντίδης/Papadakis press

Η Μαρινέλλα και η Νατάσα Θεοδωρίδου ενώνουν τις φωνές τους, το ταλέντο και τον ενθουσιασμό τους, σε 5 μοναδικές συναυλίες! Σε ένα πρόγραμμα με όλες τις προσωπικές τους επιτυχίες, μοναδικές διφωνίες και αξεπέραστα λαϊκά τραγούδια, που θα μας χαρίσουν αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές.

Πρόγραμμα συναυλιών:

  • Αθήνα: 15 Ιουνίου 2022, Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
  • Λάρισα: 30 Ιουνίου 2022, Στάδιο Αλκαζάρ
  • Πάτρα: 04 Ιουλίου 2022, Γήπεδο Παναχαΐκής
  • Ηράκλειο: 06 Ιουλίου 2022, Παγκρήτιο Στάδιο
  • Θεσσαλονίκη: 11 Ιουλίου 2022, Θέατρο Γης

Info: Προπώληση ticketservices.gr

Ελευθερία Αρβανιτάκη – Γιώργος Περρής / “Πάρε με αγκαλιά και πάμε”

Ελευθερία Αρβανιτάκη και Γιώργος Περρής Pure Public Relations

Δεν χρειάζονται ιδιαίτεροι πρόλογοι και συστάσεις για την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Πρωταγωνιστεί στη μουσική σκηνή της χώρας μας εδώ και τέσσερις δεκαετίες, έχει ένα ζηλευτό ρεπερτόριο με δεκάδες επιτυχίες που έγιναν μέχρι και συνθήματα, έχει ταξιδέψει σε όλη την υφήλιο με την μουσική και τα τραγούδια της κι έχει εμφανιστεί σε εμβληματικούς χώρους εντός κι εκτός συνόρων, έχει συνεργαστεί με σπουδαίους συνθέτες, στιχουργούς και ποιητές αλλά και ερμηνευτές, εντός κι εκτός Ελλάδος και τέλος έχει μια τεράστια ερμηνευτική γκάμα που της επιτρέπει να είναι τόσο ποπ όσο και λαϊκή τραγουδίστρια, τόσο τζαζ όσο και ρεμπέτισσα. Όλα αυτά – και πολλά ακόμα – είναι η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Καταξιωμένος ως ο νεότερος διεθνής τραγουδιστής της χώρας μας, ο Γιώργος Περρής έγινε ο πρώτος Έλληνας τραγουδιστής που συνδέθηκε με τα βραβεία Grammy καθώς τον επέλεξαν ως έναν από τους επιδραστικότερους τραγουδιστές της παγκόσμιας μουσικής. Το τραγούδι του “Καρδιά κοίτα” από την συνεργασία του με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και την Λίνα Νικολακοπούλου κέρδισε τις καρδιές του κοινού και ξεπέρασε τα 3 εκατ. προβολές στο YouTube. Έχει συνεργαστεί με τον Michel Legrand και την Lara Fabian, ενώ το τηλεοπτικό του αφιέρωμα “A Sunset In Greece” ξεπέρασε τους 120 εκατ. τηλεθεατές στην Αμερική.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιώργος Περρής πρωτοσυναντήθηκαν μουσικά στην εκπομπή “Μουσικό Κουτί” του Νίκου Πορτοκάλογλου τον Φεβρουάριο του 2021. Το ταίριασμά τους στην εκπομπή ήταν υπέροχο και αποφάσισαν να στήσουν μία συναυλία γεμάτη μεγάλα τραγούδια, κέφι αλλά και συγκίνηση. Με τις φωνές τους να παντρεύονται σε όμορφα ντουέτα αλλά και προσωπικές στιγμές γεμάτες φως, υπόσχονται να μας παρασύρουν σε μία σειρά από μαγικές βραδιές.

Επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιώργος Περρής, Λήδα Ρουμάνη / Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης.

Παίζουν οι μουσικοί: Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο) / Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα) / Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο, πλήκτρα) / Νίκος Μέρμηγκας (λαύτα, μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο) / Δημήτρης Στασινός (κιθάρες) / Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο) / Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας, Γιάννης Πετρόλιας/ Φωτισμοί: Μαρία Βενετάκη.

Πρόγραμμα συναυλιών:

  • Θεσσαλονίκη: 22 Ιουνίου, Μονή Λαζαριστών
  • Αθήνα: 29 Ιουνίου: City garden Festival – Γαλάτσι

Info: Προπώληση viva.gr.

Νατάσσα Μποφίλιου – “Εποχή του Θερισμού”

H Νατάσσα Μποφίλιου Prospero

Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, έχοντας ολοκληρώσει μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στην αθηναϊκή σκηνή του VOX, ταξιδεύει επιτέλους και πάλι με την εξαιρετική μπάντα της σε Ελλάδα και Κύπρο, για να γιορτάσει την επιστροφή σε αυτό που αγαπά περισσότερο: την άμεση επικοινωνία με το ενθουσιώδες κοινό της, μέσα από τις ανοιχτές συναυλίες.

Με την γνωστή κι αγαπημένη “Εποχή του Θερισμού”, που κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων μας, πλήρως αφομοιωμένη στον πυρήνα του προσωπικού κι αγαπημένου της ρεπερτορίου, η πιο δεμένη καλλιτεχνική τριάδα του ελληνικού τραγουδιού σας προσκαλεί σε μια ηλεκτρισμένη παράσταση, γεμάτη πάθος, έμπνευση, και ανατροπές.

Πρόγραμμα συναυλιών:

  • 26 Μαΐου ΛΕΜΕΣΟΣ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ “ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ”
  • 27 Μαΐου ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΣΚΑΛΙ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ
  • 30 Μαΐου ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΓΑΡΟ ΧΟΡΟΥ
  • 22 Ιουνίου ΠΑΤΡΑ ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ROYAL THEATER
  • 27 Ιουνίου ΑΘΗΝΑ ΒΕΑΚΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
  • 6 Ιουλίου ΧΑΝΙΑ ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΤΑΦΡΟΥ
  • 7 Ιουλίου ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (ΕΛ.ΜΕ.ΠΑ, πρώην Τ.Ε.Ι.)
  • 16 Ιουλίου ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΛΟΦΟΣ ΣΤΡΑΝΗ
  • 21 Ιουλίου ΝΕΑ ΚΑΡΒΑΛΗ ΚΑΒΑΛΑ / ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΟΝΤΙΣΜΑ
  • 22 Ιουλίου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΤΙΝΑΛΜΑΖΙ
  • 27 Ιουλίου ΚΑΣΤΡΟ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
  • 6 Αυγούστου ΠΑΦΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΕΡΟΣΚΗΠΟΥ “ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡ. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ”
  • 13 Αυγούστου ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΤΡΕΝΟΤΕΧΝΕΙΟ
  • 27 Αυγούστου ΞΑΝΘΗ ΦΕΣΤΙΒΑΛ VIA EGNATIA/ ΓΑΛΑΝΗ ΞΑΝΘΗΣ
  • 29 Αυγούστου ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ/ ΥΠΑΤΗ ΛΑΜΙΑΣ
  • 31 Αυγούστου ΧΑΛΚΙΔΑ ΘΕΑΤΡΟ ΟΡΕΣΤΗΣ ΜΑΚΡΗΣ
  • 10 Σεπτεμβρίου ΛΑΡΝΑΚΑ ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ ΘΕΑΤΡΟ
  • 13 Σεπτεμβρίου ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Info: Εισιτήρια εδώ.

*Οι καλλιτέχνες προσθέτουν σταθμούς στις περιοδείες τους και το πρόγραμμα των συναυλιών θα διαμορφώνεται ανάλογα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version