Eurovision 2015: Με μια τελευταία ανάσα στην Αυστρία η Μαρία Έλενα Κυριάκου

Eurovision 2015: Με μια τελευταία ανάσα στην Αυστρία η Μαρία Έλενα Κυριάκου

Πέντε υποψήφιοι στον ελληνικό τελικό, μόνο μία όμως κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για την Αυστρία, ως εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 60ο διαγωνισμό της Eurovision (Vid+Pics)

Πέντε υποψήφιοι κατέβηκαν στην αρένα του νυχτερινού κέντρου Έναστρον, σε μια εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης, σε συνεργασία με το MAD, που αναδείξαν εκείνον/η που θα βρεθεί στην Αυστρία εκπροσωπώντας την Ελλάδα.

Το κοινό που παρακολούθησε την εκπομπή, αλλά και η κριτική επιτροπή, αφού είδαν τα διαγωνιζόμενα κομμάτια επέλεξαν το One Last Breath, με ερμηνεύτρια την Μαρία Έλενα Κυριάκου. Η Κύπρια τραγουδίστρια έγινε γνωστή πέρσι από τη συμμετοχή της στο The Voice. Όπως φαίνεται η Μαρία Έλενα έχει το σθένος του νικητή, αφού μετά την πρώτη θέση στο talent show, κατάφερε να πάρει και το εισιτήριο για την Αυστρία ανάμεσα στις υπόλοιπες υποψηφιότητες.

 

Αυτό είναι το κομμάτι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Αυστρία:

Διαβάστε ακόμη: Τι τηλεθέαση έκανε ο ελληνικός τελικός της eurovision;

Τα Highlights του ελληνικού τελικού

Στη σκηνή εμφανίστηκε πρώτη η Έλενα Παπαρίζου, αφού φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από τη νίκη της στην Ουκρανία με το My Number 1.  Δείτε το σχετικό βίντεο.

Στη σκηνή όμως ανέβηκαν και οι One, σε μια κοινή τους εμφάνιση μετά από χρόνια, για να μας θυμίσουν τη δική τους συμμετοχή στη Eurovision με την Κύπρο, το 2002.

Ένα τρελό flashback όμως έκανε και ο Θάνος Καλλίρης τραγουδώντας μαζί με τους King το Stop, που είχε ερμηνεύσει τη δεκαετία του ’80 στη eurovision

Τα υποψήφια τραγούδια

Η νύχτα όμως διοργανώθηκε για να επιλεγεί το τραγούδι με το οποίο η Ελλάδα θα πάει στην Αυστρία. Έτσι στη σκηνή εμφανίστηκαν τα πέντε υποψήφια τραγούδια, πριν αποφασίσει το κοινό με τη μέθοδο του televoting:

Πρώτοι στη σκηνή ανέβηκαν οι C Real με το Crash And Burn

Η Θωμαή Απέργη βγήκε στη σκηνή με μια μίξη από Jazz και συρτάκι

Ο Barrice καλεί όλη την Ευρώπη να πει “Έλα” και ελπίζει να πάρει το εισιτήριο για την Αυστρία

Ξεσηκωτική και η παρουσία της Shaya με ένα κομμάτι που παντρεύει αφρικάνκικους, beat και δημοτικούς ήχους.

Η Μαρία Έλενα Κυριακού στη μια και μοναδική μπαλάντα της βραδιάς

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τον ελληνικό τελικό:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα