Eurovision 2015. Μαρία Έλενα Κυριάκου: ‘Η χώρα μου αξίζει δεύτερη ευκαιρία’

Eurovision 2015. Μαρία Έλενα Κυριάκου: ‘Η χώρα μου αξίζει δεύτερη ευκαιρία’

Οι πρώτες δηλώσεις της Μαρίας Έλενας Κυριάκου μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision! (Vids)

Ιδιαίτερα ικανοποιημένη, και πως να μην είναι άλλωστε, η Μαρία Έλενα Κυριάκου, η οποία κατάφερε με το “One last breath” να περάσει στον τελικό της Eurovision.

“Είμαι τόσο χαρούμενη που πέρασε η χώρα μου στον τελικό και που θα έχω τη δυνατότητα να τραγουδήσω ξανά”, είπε, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του Α’ ημιτελικού της Eurovision.

Ερωτηθείσα αν περίμενε να περάσει στον τελικό, απάντησε: “Πενήντα-πενήντα. Ένιωσα τόση ευτυχία όταν άκουσα το όνομα της Ελλάδας”.

“Θα τα καταφέρουμε”, είπε, όσον αφορά την κρίση στην Ελλάδα. “Η πρόκριση ήταν σημαντική για τη χώρα μου, παρά την οικονομική κρίση. Η χώρα μου αξίζει δεύτερη ευκαιρία’, είπε και τόνισε πως αν κερδίσουμε “φυσικά και θα την διοργανώσουμε”.

Δείτε την εμφάνιση της Μαρίας Έλενας Κυριάκου

Δείτε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Σημειώνεται ότι στον τελικό της 23ης Μαΐου θα συμμετάσχουν συνολικά 27 χώρες, εκ των οποίων οι είκοσι θα προκύψουν από τους δύο ημιτελικούς, δέκα από κάθε βραδιά, ενώ οι υπόλοιπες επτά, δηλαδή οι “Big Five” (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο), η διοργανώτρια Αυστρία, καθώς και η Αυστραλία – που φέτος συμμετέχει τιμητικά στον διαγωνισμό – θα περάσουν απευθείας στον τελικό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα