Eurovision 2017: Η Ελλάδα στον τελικό

Eurovision 2017: Η Ελλάδα στον τελικό
Greece's Demy performs the song "This is Love" during rehearsals for the Eurovision Song Contest, in Kiev, Ukraine, Monday, May 8, 2017. The first semi final of The Eurovision Song Contest 2017 will be held on May 9. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Έπειτα από μια εξαιρετική εμφάνιση, η Ντέμι κατάφερε να πείσει τους Ευρωπαίους και θα διεκδικήσει την καλύτερη δυνατή θέση το ερχόμενο Σάββατο

Όλα πήγαν καλά αυτή τη φορά για την Ελλάδα, σε αυτό τον α’ ημιτελικό της Eurovision. Η Ντέμι και το “This Is Love” κέρδισαν τις εντυπώσεις στη σκηνή του σταδίου στο Κίεβο και χάρισαν το πολυπόθητο εισιτήριο στη χώρα μας για τον τελικό του Σαββάτου. Ευχάριστη έκπληξη και η πρόκριση της Κύπρου που ανακοινώθηκε ανάμεσα στις χώρες που θα δούμε ξανά στον μεγάλο τελικό.

Η ελληνική συμμετοχή αναμένει τώρα την διαδικασία που θα αναδείξει τη σειρά εμφάνισης σε αυτόν τον 62ο διαγωνισμό της Eurovision.

Δείτε την εμφάνιση της Ελλάδας:

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε όλες τις εμφανίσεις των χωρών που διαγωνίστηκαν στον α’ ημιτελικό:

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων

Οι παρουσιαστές της βραδιάς από το Κίεβο άρχισαν να ανακοινώνουν τις χώρες που έλαβαν το εισιτήριο για τον τελικό και η αγωνία χτύπησε κόκκινο. Ευτυχώς, η ελληνική συμμετοχή έμαθε τρίτη κατά σειρά πως θα εμφανιστεί και το Σάββατο.

Οι χώρες που προκρίνονται με τη σειρά που ανακοινώθηκαν είναι:

  1. Μολδαβία
  2. Αζερμπαϊτζάν
  3. Ελλάδα
  4. Σουηδία
  5. Πορτογαλία
  6. Πολωνία
  7. Αρμενία
  8. Αυστραλία
  9. Κύπρος
  10. Βέλγιο

AP Photo/Sergei Chuzavkov

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα