Eurovision 2019: Πρώτη πρόβα για την Κατερίνα Ντούσκα – Έτσι εμφανίζεται στη σκηνή

Eurovision 2019: Πρώτη πρόβα για την Κατερίνα Ντούσκα – Έτσι εμφανίζεται στη σκηνή
Πρώτη πρόβα για την Κατερίνα Ντούσκα eurovision.tv

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη τεχνική πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα για το "Better Love" στη σκηνή του Expo Tel Aviv. Τι θα φοράει, πώς θα εμφανιστούν οι χορεύτριές της και πώς θα παρουσιαστεί on stage το τραγούδι.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η πρώτη τεχνική πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα στη σκηνή του Expo Tel Aviv στο Τελ Αβίβ, όπου θα λάβει χώρα η φαντασμαγορική βραδιά της Eurovision και, έτσι, μάθαμε επιτέλους το πώς θα παρουσιάσει το “Better Love” on stage. Η πρώτη τεχνική πρόβα για μερικές από τις συμμετοχές είχε πραγματοποιηθεί το Σάββατο – ανάμεσά τους ήταν και η Τάμτα που εκπροσωπεί την Κύπρο με το “Replay” – ενώ την Κυριακή ολοκληρώθηκαν οι πρόβες και των υπόλοιπων χωρών της φετινής Eurovision.

Όπως καταγράφει το Ogaegreece.com, το χρώμα που επικρατεί στο φωτισμό της ελληνικής συμμετοχής είναι το ροζ σε όλη την σκηνή. Η Κατερίνα φοράει λευκό φόρεμα με διαφάνεια, που στην πλάτη έχει ασημί στρας, στο κεφάλι της έχει τέσσερις άσπρες πέρλες. Οι δυο χορεύτριες είναι ντυμένες με κολάν άσπρα, μπλούζες άσπρες/διάφανες και κρατάνε ξίφη. Οι άλλες τρεις χορεύτριες, που είναι και τα φωνητικά της συμμετοχής μας, φοράνε φορέματα κίτρινα, με μεγάλα, τούλινα μανίκια. Η μια κοπέλα κρατάει μια τεράστια μπάλα στα χέρια της.

Πρώτη πρόβα για την Κατερίνα Ντούσκα eurovision.tv

Στην σκηνή υπάρχει μια κυκλική περιστρεφόμενη κατασκευή. Στην αρχή η Κατερίνα ακουμπάει στον τοίχο της κατασκευής, με τις δυο κοπέλες με τα σπαθιά δεξιά και αριστερά, στο πίσω μέρος της κατασκευής και οι άλλες δυο πιο μπροστά καθισμένες. Μόλις ξεκινάει το τραγούδι οι κοπέλες με τα ξίφη πάνε μπροστά στην σκηνή και κάνουν δικό τους σκετς. Στο τέλος της χορογραφίας οι δυο χορεύτριες κρατάνε κορδέλες αντί για ξίφη.

Πρώτη πρόβα για την Κατερίνα Ντούσκα eurovision.tv

Ξεκινάει με πολύ λίγο φωτισμό στην σκηνή και φωτίζεται μόνο η κατασκευή που βρίσκονται πάνω η Κατερίνα και οι χορεύτριες. Στο πίσω μέρος, στην οθόνη, ανθίζει ένα μεγάλο ροζ λουλούδι με άσπρο άνθος. Στην συνέχεια κατεβαίνουν δυο χορεύτριες στη σκηνή, κάνοντας με τα χέρια τους και τα μανίκια τους κινήσεις, σχηματίζοντας ανθούς. Όταν ο τοίχος γυρίσει στην άλλη μεριά, προς το τέλος του τραγουδιού, είναι γεμάτος λουλούδια. Φωνητικά η Κατερίνα ήταν πολύ καλή, χωρίς να υπάρχουν τεχνικά προβλήματα στην πρώτη ερμηνεία της. Στην δεύτερη προσπάθεια δεν υπήρχαν τα γραφικά στην οθόνη πίσω.

Πρώτη πρόβα για την Κατερίνα Ντούσκα eurovision.tv

Ο 64ος Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision θα αποτελείται από δύο ημιτελικούς στις 14 και 16 Μαΐου 2019 και τον τελικό στις 18 Μαΐου 2019, ενώ στον διαγωνισμό θα συμμετάσχουν 41 χώρες με την Βουλγαρία και την Ουκρανία να απουσιάζουν. Η Κύπρος και η Ελλάδα θα εμφανιστούν στον 1ο ημιτελικό στις 14 Μαΐου. Την αυλαία του διαγωνιστικού μέρους θα ανοίξει η Τάμτα με το “Replay” για την Κύπρο, ενώ η Κατερίνα Ντούσκα με το “Better Love” για την Ελλάδα θα είναι η προτελευταία συμμετοχή.

Δείτε το επίσημο βίντεο από την πρώτη πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα