Eurovision 2021: Η εκπρόσωπος της Αλβανίας έχει ελληνική καταγωγή και είχε εμφανιστεί αγνώριστη στο YFSF

Eurovision 2021: Η εκπρόσωπος της Αλβανίας έχει ελληνική καταγωγή και είχε εμφανιστεί αγνώριστη στο YFSF
Star

"Έχω μείνει 7 χρόνια στην Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη και έχω δουλέψει στην Αθήνα και σε όλη την επαρχία της Ελλάδας. Είναι μια χώρα που λατρεύω" δήλωσε η Anxhela Peristeri, εκπρόσωπος της Αλβανίας στη φετινή Eurovision.

Ελληνικό άρωμα θα έχει η φετινή συμμετοχή της Αλβανίας στη Eurovision 2021. Και αυτό γιατί η εκπρόσωπος της Αλβανίας που θα επιχειρήσει να κλέψει το ελληνικό δωδεκάρι από την Κύπρο είναι η εκθαμβωτική  Άντζελα Περιστέρη (Anxhela Peristeri), που όπως υποδηλώνει και το όνομά της, έχει καταγωγή από τη χώρα μας.  καθώς η εκθαμβωτική τραγουδίστρια κλέψει το ελληνικό δωδεκάρι από την Κύπρο στη φετινή Eurovision.

Η Άντζελα Περιστέρη γεννήθηκε στην Κορυτσά και ο πατέρας της έχει ελληνική καταγωγή. Τα πρώτα της μαθήματα τραγουδιού τα έκανε στην πατρίδα της, τελείωσε το Λύκειο στα Τίρανα, ενώ αποφοίτησε από την Ακαδημαϊκή Σχολή στην Αθήνα.

«Έχω μείνει επτά χρόνια στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, από το 2008 έως το 2014. Έχω δουλέψει στην Αθήνα και σε όλη την επαρχία της Ελλάδας. Είναι μια χώρα που λατρεύω βασικά και θα ήθελα πάρα πολύ να μείνω στην Ελλάδα. Περιμένω (υποστήριξη) από τον κόσμο, έχω πάρα πολλούς γνωστούς εκεί» δήλωσε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου.

Όσον αφορά στους αγαπημένους τους Έλληνες καλλιτέχνες, αυτοί είναι ο Αντώνης Ρέμος, με τον οποίο έχει συνεργαστεί σε νυχτερινά μαγαζιά, και η Άννα Βίσση. Τη δεύτερη μάλιστα την είχε μιμηθεί στο αλβανικό talent show “Your Face Sounds Familiar” πριν μερικά χρόνια, ερμηνεύοντας το «Τρένο». Στα πλάνα του σόου – στο οποίο αναδείχθηκε νικήτρια – είναι σχεδόν αγνώριστη:

Στη φετινή Eurovision θα την ακούσουμε να τραγουδά το «Karma»:

Άντζελα Περιστέρη: Η συνάντηση με τη Stefania στο τιρκουάζ χαλί

Χθες, Κυριακή (16/5) στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, το κόκκινο χαλί μετετράπη σε «Τιρκουάζ Χαλί» και υποδέχτηκε τους λαμπερούς συμμετέχοντες της φετινής Eurovision. Τα πρωτόκολλα υγείας και ασφάλειας για την πανδημία εφαρμόστηκαν με αυστηρότητα και δεδομένων των κρουσμάτων που βρέθηκαν σε 2 αποστολές, οι αντιπροσωπείες από την Πολωνία, την Ισλανδία, τη Μάλτα και τη Ρουμανία δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών στην εκδήλωση.

Στο Τιρκουάζ Χαλί τις εντυπώσεις έκλεψαν τόσο η συμμετοχή της Ελλάδας με επικεφαλής τη Stefania και η αποστολή της Κύπρου με εκπρόσωπο την Έλενα Τσαγκρινού.

Η Stefania εντυπωσίασε με την ανανεωμένη εμφάνισή της και το κομψό μαύρο φόρεμα που επέλεξε, ενώ συναντήθηκε και με την Άντζελα Περιστέρη που επέλεξε ένα καυτό κόκκινο φόρεμα.

Η Stefania και η Ελλάδα θα διαγωνιστούν στο Δεύτερο Ημιτελικό της Eurovision 2021, που θα λάβει χώρα την Πέμπτη (20/5). Ο μεγάλος τελικός του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 22 Μαΐου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα