Eurovision 2021: Η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε το “My Number One”

Eurovision 2021: Η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε το “My Number One”

Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στον μεγάλο τελικό της Eurovision στο Ρότερνταμ και χάρισε μία εναλλακτική ερμηνεία του "My Number One".

Δεκαέξι χρόνια μετά την πρώτη -και μοναδική- νίκη της Ελλάδας στο θεσμό, η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Η Έλενα Παπαρίζου μαζί με άλλους 5 νικητές της Eurovision ταξίδεψαν στην Ολλανδία προκειμένου να παρουσιάσουν τα νικητήρια τραγούδια τους σε ένα μοναδικό «Rock The Roof» interval act πάνω σε εντυπωσιακά rooftops του Ρότερνταμ, της πόλης που φιλοξενεί τον φετινό διαγωνισμό.

Δείτε την ερμηνεία της Έλενας Παπαρίζου στο 5:18 του βίντεο

Υπενθυμίζεται πως η Έλενα Παπαρίζου ήταν μία από τις εκπλήξεις του Β’ Ημιτελικού. Αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, βάσει των οποίων η Στεφανία Λυμπερακάκη κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό, εμφανίστηκε η δημοφιλής τραγουδίστρια και νικήτρια του διαγωνισμού το 2005, η οποία είχε αποκαλύψει ότι θα εμφανιστεί στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου, για να ερμηνεύσει ξανά το “My Number One” με μια νέα προσέγγιση, όπως και έγινε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα