Eurovision 2022: Η Ανδρομάχη αυτοτρολάρεται για τον αποκλεισμό της Κύπρου

Eurovision 2022: Η Ανδρομάχη αυτοτρολάρεται για τον αποκλεισμό της Κύπρου
Η Ανδρομάχη - Κύπρος 2022 EBU / NATHAN REINDS

Παρά τον αποκλεισμό της Κύπρου στη Eurovision 2022, η Ανδρομάχη δεν πτοείται και τρολάρει για το γεγονός ότι όσοι έπαιξαν στοίχημα ότι θα περάσει στον τελικό, πήγαν "κουβά".

Στον Β’ ημιτελικό της Eurovision 2022 εμφανίστηκε η Ανδρομάχη, η οποία εκπροσώπησε την Κύπρο με το τραγούδι “Ela”.

Η νεαρή τραγουδίστρια εντυπωσίασε το κοινό με τη μοναδική σκηνική της παρουσία και ξεσήκωσε το στάδιο που λικνίστηκε στους ρυθμούς του “Ela”.

Παρόλα αυτά, δυστυχώς, δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό.

Eurovision 2022: Η εμφάνιση της Κύπρου στον Β’ Ημιτελικό

Μετά τον αποκλεισμό της Κύπρου, η Ανδρομάχη έκανε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφέροντας σχετικά:

“Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλα, αλήθεια. Περάσαμε τέλεια. Ελπίζω να το ευχαριστηθήκατε και εσείς όπως εμείς. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Και θα τα λέμε εμείς”.

Η τραγουδίστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και στην πρόσφατη ανάρτησή της στο TikTok, ανέβασε ένα βίντεο που… τρολάρει τον αποκλεισμό της από τον μουσικό διαγωνισμό.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, η Ανδρομάχη ανέβασε ένα βίντεο, όπου χορεύει το τραγούδι της Πέπης Τσεσμελή «Μπότες». Το κείμενο που συνοδεύει τη δημοσίευσή της γράφει: «Pov: Όταν όλοι οι φίλοι σου σ’ έχουν παίξει να περάσεις τελικός στην Eurovision κι εσύ τους πας κουβά».

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε στο TikTok:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version