Eurovision 2022: Τα φάλτσα της Αυστρίας – Δεν πάτησε ούτε νότα η τραγουδίστρια

Eurovision 2022: Τα φάλτσα της Αυστρίας – Δεν πάτησε ούτε νότα η τραγουδίστρια
Eurovision 2022 - Αυστρία EBU / NATHAN REINDS

Αρκετά ασταθής φωνητικά η τραγουδίστρια της Αυστρίας... εκτέλεσε το "Halo" στις πρόβες για τον Ά ημιτελικό της Eurovision 2022.

Ιδιαιτέρως μέτρια ήταν η εμφάνιση της Αυστρίας στις πρόβες για τον Ά ημιτελικό της Eurovision 2022 το βράδυ της Τρίτης (10/05). Οι DJ LUM!X και Pia Maria με το τραγούδι “Halo”, βρέθηκαν στη σκηνή και παρόλο που το τραγούδι φιγουράρει στην πρώτη δεκάδα των φαν, η τραγουδίστρια μάλλον το κατέστρεψε.

Eurovision 2022 - Αυστρία EBU / NATHAN REINDS

Η Pia Maria ήταν αρκετά ασταθής φωνητικά και… εκτέλεσε το τραγούδι, ενώ ήταν εμφανές ότι περισσότερο τραγουδούσαν οι backing vocalists, παρά η ίδια.

Ο Αυστρο-Ιταλός LUM!X, όπου το πραγματικό του όνομα είναι Luca Michlmayr, αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο hot ονόματα της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Ο DJ συνοδεύεται από την πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια Pia Maria. Η ίδια έχει μια μικρή εμπειρία στο μουσικό θέατρο, ενώ έχει σπουδάσει και special effects στο make-up.

Να σημειωθεί ότι οι δύο καλλιτέχνες επιλέχθηκαν για τον διαγωνισμό μετά από εσωτερική διαδικασία από την κρατική τηλεόραση της Αυστρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα με τη φωνή της Pia Maria ήταν τόσο μεγάλο, που η χώρα αναγκάστηκε να κατέβει τον τόνο του τραγουδιού για τη live εμφάνιση στο Τορίνο.

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από την πρόβα της Αυστρίας:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα