Eurovision: Η Φουρέιρα γυμνή, βάζει φωτιά στο διαδίκτυο

Eurovision: Η Φουρέιρα γυμνή, βάζει φωτιά στο διαδίκτυο

Όνομα και πράγμα το επίσημο βίντεο κλιπ της κυπριακής συμμετοχής για το Fuego. Αγγίζει τις 400χλ θεάσεις σε λιγότερο από 24 ώρες

Η Ελένη το ήθελε πολύ, η Κύπρος αναζητούσε εναγωνίως ένα δυνατό πρόσωπο για να κάνει επιτέλους τη διαφορά στο διαγωνισμό της Eurovision και έτσι… το πάντρεμα συνέβη. Το Fuego έχει uptempo στοιχεία, ηλεκτρονικές και Oriental αναφορές και μια Φουρέιρα σκέτη φωτιά. Μόλις την Παρασκευή αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το επίσημο βίντεο κλιπ της συμμετοχής και προκάλεσε κυριολεκτικά πανικό.

Στο Fuego η Ελένη Φουρέιρα με έναν αέρα ντίβας φοράει αμέτρητα ρούχα, χορεύει, γδύνεται και μας δίνει μόοονο μια μικρή, μικρή ιδέα για όσα θα δούμε στη Λισαβόνα από την κυπριακή συμμετοχή.

Mετά από έναν ολόκληρο μήνα από την ημέρα της επίσημης ανακοίνωσης του ονόματος της Φουρέιρα, το ΡΙΚ έβαλε τέλος στην ανυπομονησία του κοινού και των θαυμαστών του διαγωνισμού και της τραγουδίστριας, παρουσιάζοντας το τραγούδι «Fuego» μέσα από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού επίσημα για πρώτη φορά!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα