Eurovision: Ο 10χρονος “Άγγελος” από τα “Καλύτερά μας Χρόνια” θα δώσει το ελληνικό 12άρι

Eurovision: Ο 10χρονος “Άγγελος” από τα “Καλύτερά μας Χρόνια” θα δώσει το ελληνικό 12άρι
Ο Μανώλης Γκίνης ΕΡΤ

Ο ταλαντούχος ηθοποιός θα ανακοινώσει στην Ευρώπη τον υψηλότερο βαθμό της Ελλάδας και θα γίνει έτσι ο νεότερος spokesperson στην 65χρονη ιστορία του Διαγωνισμού.

Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής στον αποψινό Μεγάλο Τελικό της Eurovision στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, θα ανακοινώσει ένα πρόσωπο-έκπληξη! Ο μόλις 10 ετών ταλαντούχος Μανώλης Γκίνης, τον οποίο απολαμβάνουμε στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» θα ανακοινώσει σε όλη την Ευρώπη τον υψηλότερο βαθμό της Ελλάδας και θα κατακτήσει μια σημαντική πρωτιά: θα γίνει ο νεότερος spokesperson σε όλη την 65χρονη ιστορία του Διαγωνισμού.

Ο Μανώλης και η οικογένειά του δέχθηκαν με χαρά την πρόταση της ΕΡΤ που ήθελε φέτος να πρωτοτυπήσει, ενώ και οι επιτελείς της EBU αν και στην αρχή αιφνιδιάστηκαν από την επιλογή της Ελλάδας δεν δυσκολεύθηκαν να πεισθούν όταν συνειδητοποίησαν ότι η πείρα που έχει μπροστά στις κάμερες ο μικρός πρωταγωνιστής είναι μακράν μεγαλύτερη από αυτή άλλων «συναδέλφων» του.

Και αυτή δεν είναι η μόνη πρωτοτυπία της Ελλάδας στη φετινή διοργάνωση. Η 18χρονη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) που εκπροσωπεί φέτος τη χώρα μας, είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον Διαγωνισμό, αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια που θα μετέχει φέτος στην Eurovision.

Υπενθυμίζεται ότι η Stefania και ο Μανώλης «γνωρίστηκαν» σε έκτακτο εορταστικό σόου που ετοίμασε πρόσφατα η ΕΡΤ με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς από τις τέσσερις επιτυχημένες σειρές της στο πλατό του «Μουσικού Κουτιού».

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε αυτή τη συνάντηση και να ακούσετε το τραγούδι της Ελλάδας από τη Stefania, σε μια εξαιρετική acoustic διασκευή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα