“Φρενίτιδα” στους θαυμαστές των BTS – Ο Jin κουρεύτηκε και τον πήρανε φαντάρο

“Φρενίτιδα” στους θαυμαστές των BTS – Ο Jin κουρεύτηκε και τον πήρανε φαντάρο
BTS Ahn Young-joon/AP Photo

Αγνώριστος έγινε ο Jin των BTS που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και είπε "αντίο" στις συναυλίες και στις εμφανίσεις, τουλάχιστον για τους 18 επόμενους μήνες.

Πρόκειται για το κορυφαίο συγκρότημα K-ποπ μουσικής με τους πιο πιστούς φανς στον κόσμο. Οι BTS χαρίζουν περισσότερα από 3,54 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως στην οικονομία της Νότιας Κορέας, σύμφωνα με έκθεση του 2018 από το Ερευνητικό Ινστιτούτο Hyundai. Ποσό που ισοδυναμεί με τη συνεισφορά 26 μεσαίων εταιρειών. Σύμφωνα με το ινστιτούτο το συγκρότημα ήταν ο λόγος που 800.000 ξένοι τουρίστες είχαν επισκεφθεί τη χώρα το προηγούμενο έτος.

Γι αυτό λοιπόν η συζήτηση για το αν τα μέλη των BTS, που είναι πολυβραβευμένα και στην κορυφή του κόσμου, θα πρέπει να υπηρετήσουν κανονικά τη στρατιωτική τους θητεία, δεν ήταν τόσο απλή!

Τον πήρανε φαντάρο!

Λιγότερο από τρεις εβδομάδες πριν από την ανάληψη των καθηκόντων του νέου προέδρου της Νότιας Κορέας, Yoon Suk-yeol, η χώρα κατακλύστηκε από μια συζήτηση σχετικά με το ποιος και αν κάποιος, θα πρέπει να εξαιρεθεί από την υποχρεωτική στρατιωτική θητεία. Τελικά, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Νότιας Κορέας οι superstar της K-pop θα υπηρετήσουν κανονικά τη στρατιωτική τους θητεία.

O Jin στην παρουσίαση του single των BTS, "Butter" AP Photo/, File) Lee Jin-man/AP


Την αρχή έκανε ο Jin (το πλήρες όνομά του είναι Kim Seok-jin) το μεγαλύτερης ηλικίας μέλος των Κορεατών σουπερστάρς BTS. Ο 29χρονος νεαρός ποπ σταρ ήδη ξεκίνησε την στρατιωτική του θητεία στο στρατόπεδο εκπαίδευσης Yeoncheon κοντά στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα.

Η φωτογραφία του φρεσκοκουρεμένου τραγουδιστή που κυκλοφόρησε άφησε άναυδους τους θαυμαστές του συγκροτήματος, που είχαν συνηθίσει να βλέπουν κάπως… διαφορετικά το είδωλό τους.

Αγνώριστος ο Kim Seok-jin των BTS Ahn Young-joon/AP Photo/

Ο Jin θα παραμείνει στο Yeoncheon για πέντε εβδομάδες και στη συνέχεια θα σταλεί σε μονάδα για να ολοκληρώσει τη 18μηνη θητεία του.

Το διάσημο συγκρότημα αγοριών BTS θα εγκαταλείψει το φανατικό κοινό του για μερικά χρόνια, καθώς τα μέλη του διαδοχικά θα ενταχθούν στον στρατό της Νότιας Κορέας, όπως ανακοίνωσαν οι επίσημοι εκπρόσωποί τους. Η ανακοίνωση από τους BTS έρχεται λίγους μήνες αφότου το συγκρότημα ανακοίνωσε ότι θα έκανε ένα διάλειμμα, με ορισμένα μέλη να προχωρούν σε μεμονωμένα έργα.

Θαυμαστές των BTS λένε "αντίο" στο μέλος του αγαπημένου τους συγκροτήματος Ahn Young-joon/AP Photo


Εκατοντάδες θαυμαστές περίμεναν τον Jin έξω από το στρατόπεδο που βρίσκεται 45 χιλιόμετρα από την αποστρατικοποιημένη ζώνη, με τους αστυνομικούς να έχουν κλείσει τους δρόμους και να έχουν ληφθεί αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα