Γιατί ο Μπομπ Ντίλαν έκανε αυτή την αφιέρωση στο βιβλίο του “The Philosophy of Modern Song”

Γιατί ο Μπομπ Ντίλαν έκανε αυτή την αφιέρωση στο βιβλίο του “The Philosophy of Modern Song”
Φωτογραφία από συναυλία του Μπομπ Ντίλαν το 2012 στο Λος Άντζελες AP

Μια αφιέρωση του Μπομπ Ντίλαν στο νέο του βιβλίο "The Philosophy of Modern Song" αποκάλυψε τι έκανε ο διάσημος μουσικός μέσα στο λοκντάουν.

Ο Μπομπ Ντίλαν (Bob Dylan) κυκλοφόρησε το νέο του βιβλίο “The Philosophy of Modern Song” τον περασμένο Νοέμβριο. Το βιβλίο περιέχει τον σχολιασμό του Αμερικανού τραγουδιστή-τραγουδοποιού σε 66 τραγούδια άλλων καλλιτεχνών και είναι το πρώτο βιβλίο που δημοσιεύει ο Ντίλαν από τότε που τιμήθηκε με το Νόμπελ Λογοτεχνίας.

Πριν από λίγες ημέρες ο γνωστός καλλιτέχνης ζήτησε δημόσια συγγνώμη σε όσους ακριβοπλήρωσαν υπογεγραμμένα αντίτυπα του βιβλίου του, που όμως τελικά δεν είχε καν περάσει από τα χέρια του! Παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιήθηκε μία συσκευή για την αυτόματη αναπαραγωγή της υπογραφής του (autopen), λόγω ενός προβλήματος υγείας που δεν του επέτρεψε να υπογράψει ο ίδιος τα αντίτυπα. Μετά τη συγγνώμη, η παρεξήγηση λύθηκε και πάμε παρακάτω!

Η ασυνήθιστη αφιέρωση του Ντίλαν στο βιβλίο του

Σε πρόσφατη συνέντευξή του (μία από τις σπάνιες που δίνει), ο 81χρονος Ντίλαν εξήγησε την ασυνήθιστη αφιέρωση στο νέο βιβλίο του, συγκεκριμένα στην αλυσίδα καφέ και ειδών αρτοποιίας Dunkin’ Donuts. “Eυχαριστώ όλο το προσωπικό του Dunkin’ Donuts” αναγράφεται στο βιβλίο. “Επειδή ήταν συμπονετικοί, υποστηρικτικοί και υπερέβαλαν εαυτούς” εξήγησε ο Μπομπ Ντίλαν στη συνέντευξή του στη Wall Street Journal. Βέβαια τον καφέ του, που μάλλον για να τελειώσει το βιβλίο του πρέπει να έκανε πάμπολλες παραγγελίες στα Dunkin’ Donuts δεν μάθαμε πώς τον πίνει!

Ο 81χρονος μουσικός μοιράστηκε τις σκέψεις του για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία χαρακτήρισε “υπέροχο πράγμα” και τις εμπειρίες του κατά τη διάρκεια του lockdown λόγω της COVID-19.

Έτοιμος για την επιστροφή του στη μουσική σκηνή ο θρυλικός Μπομπ Ντίλαν Isabel Infantes/PA via AP

Στην ίδια συνέντευξη σχολιάζοντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ντίλαν αναφέρει: ‘”
Όλα είναι υπερβολικά εύκολα. Με μία κίνηση του δακτύλου, ένα μικρό κλικ, αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται και το έχουμε” είπε.

Παράλληλα, ο διάσημος τραγουδιστής και τραγουδοποιός κατονόμασε κάποιους από τους αγαπημένους του μουσικούς σήμερα, τους rockers Τζούλιαν Καζαμπλάνκας και Τζακ Γουάιτ και τους καλλιτέχνες του hip-hop Wu-Tang Clan και Eminem.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα