Grammys 2017: Είναι η συνεργασία με τη Lady Gaga το τέλος των Metallica;

Grammys 2017: Είναι η συνεργασία με τη Lady Gaga το τέλος των Metallica;

Μια συνεργασία που στα μάτια των φανατικών θαυμαστών του μέταλ συγκροτήματος μοιάζει Unforgiven. Εσείς τι γνώμη έχετε για το ασυνήθιστο ντουέτο;

Από την πρώτη στιγμή που επιβεβαιώθηκε η εμφάνιση από κοινού στη σκηνή των Grammy’s της Lady Gaga με το συγκρότημα των Metallica, οι αντιδράσεις στα social media υπήρξαν έντονες και καθόλου ενθαρρυντικές. Φαίνεται πως οι θαυμαστές του μέταλ συγκροτήματος δεν καλοβλέπουν μια τέτοια σύμπραξη, ακόμη και αν πρόκειται απλά και μόνο για μια εμφάνιση το βράδυ της Κυριακής.

Η είδηση διέρρευσε αρχικά στο twitter την περασμένη Δευτέρα, καθώς θαυμαστές της Lady Gaga παρατήρησαν πως η καλλιτέχνις με το συγκρότημα εμφανίζονταν μαζί στο διαφημιστικό εν όψει των φετινών βραβείων που θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή. Άλλωστε η αντίδραση στην πρώτη αυτή ανάρτηση ήταν σημαντική, με δεκάδες χρήστες να δηλώνουν τη διαφωνία τους για το αταίριαστο ντουέτο.

Την Τετάρτη ήρθε και η επιβεβαίωση της συνεργασίας από την ακαδημία των μουσικών βραβείων και πάλι μέσω twitter. “Επιβεβαιώθηκε: Η Lady Gaga θα εμφανιστεί μαζί με τους Metallica στα Grammys αυτης της Κυριακής” ανέφερε το tweet.

Οι απαντήσεις στην ανάρτηση και εδώ ιδιαίτερα εμπρηστικές: “Κανείς πραγματικός θαυμαστής των Metallica δεν θα ενέκρινε μια τέτοια εμφάνιση” σημειώνει ένας από τους χρήστες.

 

“Το επόμενο βήμα είναι οι Slayer να τραγουδήσουν με τον Boy George” αναφέρει σαρκαστικά κάποιος άλλος. “Είμαι φανατικός των Metallica εδώ και 20 χρόνια. Αυτό είναι ό, τι χειρότερο έχουν κάνει. Λυπάμαι για το κατάντημα τους” αναφέρει φανερά απογοητευμένος κάποιος άλλος.

 

Από την άλλη, οι φαν της ποπ σταρ δεν μοιάζουν να ενοχλούνται ιδιαίτερα από την είδηση και απλά αδημονούν να απολαύσουν για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή την τραγουδίστρια. Η Lady Gaga υπήρξε το πρόσωπο που γέμισε το διάσημο ημίωρο, στο ημίχρονο του Super Bowl με την εμφάνισή της να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις και μια (ανάλαφρη) επικριτική διάθεση κατά του προέδρου των ΗΠΑ.

Τα ασυνήθιστα ντουέτα των Grammys

Φαίνεται πως αποτελεί πάγια τακτική των υπευθύνων του μουσικού θεσμού, να μπλέκουν τάσεις και μουσικά είδη, αφού στο παρελθόν έχουν “παντρέψει” τους Jonas Brothers με τον Stevie Wonder, τους Foo Fighter με τον Deadmau5 και τον Eminem με τον Elton John. “Τα ντουέτα μοιάζουν με μπανάνα και μπέικον στο ίδιο πιάτο – δεν έχεις την αίσθηση πως θα έχουν καλή γεύση μαζί, όμως στην πραγματικότητα δένουν αξιοπρεπώς” σχολιάζει ο αρθρογράφος. Το μουσικό πόρταλ Billboard.com θυμίζει ωστόσο στους θαυμαστές του συγκροτήματος πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι Metallica εμφανίζονται επί σκηνής με “αταίριαστους” καλλιτέχνες. Παραθέτει έτσι τη συνεργασία τους με τον Ja Rule το 2002 ή τον Neil Young μόλις πριν από ένα χρόνο.

Εσείς τι γνώμη έχετε για όλο αυτό;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα