Kelly Clarkson και Snoop Dogg οι παρουσιαστές της πρώτης Αμερικανικής… Eurovision

Kelly Clarkson και Snoop Dogg οι παρουσιαστές της πρώτης Αμερικανικής… Eurovision
Kelly Clarkson και Snoop Dogg youtube printscreen

Η Eurovision πάει στις ΗΠΑ... Οι Kelly Clarkson και Snoop Dogg αναλαμβάνουν την παρουσίαση του "American Song Contest". Πότε θα κάνει πρεμιέρα.

Ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ώρες οι παρουσιαστές του “American Song Contest”, ή αλλιώς της Eurovision των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Η πολυβραβευμένη με Grammy pop superstar και παρουσιάστρια πολλών talent shows Kelly Clarkson και η μορφή της ραπ, με πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του, Snoop Dogg θα είναι οι παρουσιαστές του υπερθεάματος.

Όπως γράφει ο OGAEGREECE, το “American Song Contest” θα μεταδώσει το δίκτυο NBC, το οποίο κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 21 Μαρτίου.

“Είναι τιμή μου να παρουσιάζω το ‘American Song Contest’ δίπλα στη μικρή αδελφή μου Kelly Clarkson, γνωστή και ως Miss Texas”, δήλωσε ο Snoop Dogg.

“Είμαι fan της Eurovision και λατρεύω το concept της. Είμαι ενθουσιασμένη που θα φέρω αυτό το μουσικό φαινόμενο στην Αμερική. Είμαι τόσο χαρούμενη που θα δουλέψω με τον Snoop και ανυπομονώ να δω κάθε πολιτεία και περιοχή να εκπροσωπείται από καλλιτέχνες που θα πουν τα δικά τους τραγούδια”, είπε με τη σειρά της η Kelly Clarkson

To “American Song Contest” Θα μας συντροφεύσει τις Δευτέρες από τις 21 Μαρτίου και για 8 εβδομάδες, μέχρι την παραμονή του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2022.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα