Leon of Athens και Κατερίνα Ντούσκα: Με μία Βαβέλ “έφτασαν” στα Grammy

Leon of Athens και Κατερίνα Ντούσκα: Με μία Βαβέλ “έφτασαν” στα Grammy
Leon of Athens και η Κατερίνα Ντούσκα BABEL εξώφυλλο

Την Katerine Duska και τον Leon of Athens ξεχώρισε η ακαδημία των Grammys, στο πλαίσιο σειράς βίντεο για την ανάδειξη καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο.

Δύο από τα πιο ηχηρά μουσικά ονόματα που έχει “εξάγει” η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, ο Leon of Athens και η Κατερίνα Ντούσκα, είναι ανάμεσα στους καλλιτέχνες, που επέλεξε να προβάλλει αποκλειστικά η ακαδημία των Grammy!

Οι δύο καλλιτέχνες παρουσιάζουν το νέο πρωτότυπο τραγούδι “BABEL“, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του Global Spin των Grammys και είναι αφιερωμένο σε μια σχέση “χαμένη στην μετάφραση”.

Η πρόταση για το ελληνικό ντουέτο ήρθε στο πλαίσιο του φεστιβάλ SXSW όπου συμμετείχαν και οι δύο καλλιτέχνες. Γράφτηκε σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά και ονομάστηκε “BABEL” καθώς περιγράφει μια ερωτική σχέση η οποία βυθίζεται στην έλλειψη επικοινωνίας, όσο οι πρωταγωνιστές μιλούν “άλλη γλώσσα”.

Το πρωτότυπο τραγούδι υπογράφουν οι Leon of Athens, Κατερίνα Ντούσκα, David Sneddon (Louis Tomlinson, Lana Del Rey) και ο Tobie Tripp, που έκανε και την παραγωγή.

Ακούστε το τραγούδι BABEL με Κατερίνα Ντούσκα και Leon of Athens

Το κομμάτι ηχογραφήθηκε στο Λονδίνο τον Σεπτέμβριο του 2022 για τη σειρά “Global Spin” των Grammy, που σκοπός της είναι η ανάδειξη καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο, ενώ τα γυρίσματα του βίντεο έγιναν στην Αθήνα με τον σκηνοθέτη Joey Leo.

Στο βίντεο βλέπουμε ένα ζευγάρι σε ένα ονειρικό τοπίο με κεριά να προσπαθεί να επικοινωνήσει. Οι ερωτικές σχέσεις είναι μία “πάλη” και η μάχη της συνεννόησης είναι πολλές φορές δύσκολη. Οι χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν πολύ θετικά το βίντεο στο YouTube, μιλώντας για δύο πολύ ταλαντούχους Έλληνες καλλιτέχνες.

Το τραγούδι θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες την Παρασκευή 02/12/22.


Πληροφορίες

  • Δημιουργοί: Leon of Athens, Katerine Duska, David Sneddon, Tobie Tripp
  • Παραγωγή: Tobie Tripp
  • Μίξη: Daniel Moyler / Mastering : John Davis

Video Credits:

  • Σκηνοθεσία: Joey Leo
  • Κινηματογραφία: Dimitris Lambridis
  • Παραγωγή Mgmt: Yiannis Kouloukakos
  • Editing: Dimitris Vatsios
  • Colored by: Dimitris Karteris

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα