Mamma Mia: Οι ABBA κυκλοφορούν νέα τραγούδια

Mamma Mia: Οι ABBA κυκλοφορούν νέα τραγούδια
Στιγμιότυπο από συναυλία των ABBA το 1979 σε εκδήλωση στο περιθώριο της συνόδου των Ηνωμένων Εθνών ASSOCIATED PRESS

Τριανταπέντε χρόνια μετά τη διάλυσή του, το ποπ μουσικό συγκρότημα απ' τη Σουηδία, κάνει reunion και μπήκε ξανά στο στούντιο

Τι κι αν κάποιοι είχαμε μάλλον ξεχάσει ότι ζουν ακόμα, οι ABBA, το μουσικό συγκρότημα απ’ τη Σουηδία που γνώρισε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ’70 και πολλά απ’ τα τραγούδια τους πέρασαν στην αιωνιότητα, ανακοίνωσαν αιφνιδιαστικά ότι ενώνονται ξανά και ετοιμάζουν νέα τραγούδια, 35 χρόνια μετά τη διάλυσή τους.

Το γεγονός το ανακοίνωσαν οι ίδιοι στην επίσημη σελίδα τους στο instagram, ενώ το επιβεβαίωσε αργότερα και η εκπρόσωπος του γκρουπ Gorel Hanser σε συνέντευξη Τύπου.

«Η απόφαση να προχωρήσουμε με ένα συναρπαστικό tour των ABBA είχε μια απροσδόκητη εξέλιξη. Και οι τέσσερις νιώσαμε ότι, έπειτα από περίπου 35 χρόνια, θα είχε πλάκα να ενώναμε ξανά τις δυνάμεις μας και να μπούμε στο στούντιο. Και αυτό κάναμε. Και ήταν σαν ο χρόνος να είχε παγώσει και να είχαμε μείνει χώρια μόνο για ένα σύντομο διάστημα διακοπών. Μια εξαιρετικά διασκεδαστική εμπειρία», γράφουν οι ABBA στο instagram.

«Μπορεί να έχουμε μεγαλώσει, αλλά το τραγούδι είναι καινούργιο και έχει ωραία αίσθηση», προσθέτουν.

Ήδη έχουν γράψει δύο τραγούδια. Το ένα απ’ αυτά με τίτλο «I still have faith in you», θα ερμηνευθεί από τα ψηφιακά άβατάρ τους τον Δεκέμβριο στη διάρκεια ενός τηλεοπτικού σόου παραγωγής του βρετανικού BBC και του αμερικανικού NBC.

Το γκρουπ, που εκτός των άλλων έχει κερδίσει τρεις φορές στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, έχει πουλήσει πάνω από 40 εκατ. δίσκους. Δεν έχουν εμφανιστεί ξανά στη σκηνή απ’ το 1986, εκτός από μια εμφάνιση σε ένα πριβέ πάρτι το 2016.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα