Μπάσης: “Η τραπ είναι σαν να τρως προφιτερόλ με σαρδέλα” – Αυτό είναι το πραγματικό του όνομα

Μπάσης: “Η τραπ είναι σαν να τρως προφιτερόλ με σαρδέλα” – Αυτό είναι το πραγματικό του όνομα
Δημήτρης Μπάσης papadakispress

Ο Δημήτρης Μπάσης μίλησε για τις δυσκολίες στα πρώτα βήματα της καριέρας του, για την τραπ μουσική, ενώ αποκάλυψε και το πραγματικό όνομά του.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε το πρωί της Τρίτης ο Δημήτρης Μπάσης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας τους, το μεγαλύτερο «χαστούκι», την τραπ μουσική, ενώ αναφέρθηκε και στο πραγματικό όνομά του.

«Το 1993 κατέβηκα με ωτοστόπ στην Αθήνα για να με ακούσουν ο Κραουνάκης με την Πρωτοψάλτη. Το όνομά μου είναι Μπίμπασης και το κάναμε Μπάσης, αλλά δεν άρεσε καθόλου στον πατέρα μου. Ο πατέρας μου για τέσσερα χρόνια δεν με άκουσε πουθενά, ήρθε για πρώτη φορά όταν ήμουν με την Αλέξιου και τον Νικολόπουλο. Η απώλεια του πατέρα μου ήταν το πρώτο μεγάλο “χαστούκι” στη ζωή μου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μπάσης.

Ο Δημήτρης Μπάσης είπε στη συνέχεια: «Οι Ψίθυροι Καρδιάς ήταν μια μεγάλη επιτυχία, αλλά με προσγείωσε απότομα ο Χρήστος Νικολόπουλος. Είχα πισώπλατα μαχαιρώματα και τρικλοποδιές στην καριέρα μου. Από το 1997 νιώθω ότι προσπαθώ συνέχεια. Βεβαίως και θα έκανα ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο και την Νατάσα Θεοδωρίδου. Αν θα έκανα τραπ τραγούδι; Προφιτερόλ με σαρδέλα θα έτρωγες εσύ; Ο στίχος της τραπ μιλάει για βία, έξω από την δική μου κουλτούρα».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Μπάσης δήλωσε: «Εάν ο γιος μου θέλει να γίνει τραγουδιστής, αλλά δεν έχει φωνή, θα τον αποτρέψω αν είναι χάλια. Γιατί να ξεφτιλίζεται το παιδί;».

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο γνωστός τραγουδιστής:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version