Να ‘ταν η ζήλια…: Μετά τη Σελίνα Γκόμεζ θέλει ντοκιμαντέρ και η Κριστίνα Αγκιλέρα

Να ‘ταν η ζήλια…: Μετά τη Σελίνα Γκόμεζ θέλει ντοκιμαντέρ και η Κριστίνα Αγκιλέρα
Η Κριστίνα Αγκιλέρα στο σόου του Dior για την παρουσίαση της κολεξιόν Men's Spring 2023 2022/Jordan Strauss/Invision/AP)

Σύμφωνα με το Deadline, τα ηνία του ντοκιμαντέρ θα έχει η Τινγκ Που, την οποία θυμόμαστε από τη σκηνοθεσία της αφιερωματικής ταινίας “Val”, για τον ηθοποιό Βαλ Κίλμερ.

Ένα αδιόρατο τσίμπημα… ζήλιας πιθανώς ένιωσαν κάποιες ποπ σταρς της πρώτης γραμμής μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Σελίνα Γκόμεζ, οι θαυμαστές της οποίας σπεύδουν κατα χιλιάδες να τη συγχαρούν για τα κοινωνικά μηνύματα και τον τρόπο με τον οποίο αποκάλυψε τα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.

Βέβαια η Σελίνα δεν ανακάλυψε τον τροχό, καθώς τα μουσικά ντοκιμαντέρ δεν είναι καινούργια υπόθεση! Και η ίδια έχει πει σε συνέντευξή της στο Rolling Stone ότι βλέποντας το “Madonna: Truth or Dare” (1991) του Alek Keshishian “έβαλε μπρος” το δικό της. Η Κριστίνα Αγκιλέρα, που δεν διαθέτει στο βιογραφικό της ένα τέτοιο ντοκιμαντέρ, όπως όλα δείχνουν θα είναι η επόμενη.

Σύμφωνα με το Deadline, τα ηνία του ντοκιμαντέρ θα έχει η Τινγκ Που, την οποία θυμόμαστε από τη σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ “Val”, για τη ζωή του ηθοποιού Βαλ Κίλμερ μαζί με τον Λίο Σκοτ.

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της σίγουρα θα περιλαμβάνει θέματα για τη γυναικεία ενδυνάμωση, μιας και η ποπ σταρ στηρίζει ξεκάθαρα με τη στάση της και τα τραγούδια της την απελευθέρωση από όλα τα κλισέ και τα προστάγματα του Hollywood.

Υλικό από της ζωή της Κριστίνα Αγκιλέρα

Η Κριστίνα Αγκιλέρα στο λονδρέζικο venue O2 Arena στο Λονδίνο 2022/Scott Garfitt/Invision/AP

Η 41χρονη τραγουδίστρια φέρεται να συμμετέχει ενεργά στο στήσιμο του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της. Η ίδια έδωσε την άδεια στην ομάδα παραγωγής να ανατρέξει στο προσωπικό της αρχείο, με φωτογραφίες, βίντεο και ανεξάντλητο ηχητικό υλικό.

Το ντοκιμαντέρ θα σκιαγραφεί τη ζωή της Αγκιλέρα, που ξεκίνησε σαν παιδί-θαύμα της Disney, όπως ακριβώς και η Σελίνα Γκόμεζ. Η Αγκιλέρα έχει καταφέρει να κερδίσει 6 Γκράμι, 3 MTV και 1 Latin Award. Το 2012 κέρδισε ένα ALMA Award ως η Φωνή του 2012. Το 2013 κέρδισε το βραβείο Choice Award, με το οποίο βραβεύτηκε ως η “Φωνή της Γενιάς μας”.

Οι δημιουργοί του ντοκιμαντέρ ακολουθούν την Αγκιλέρα τους τελευταίους 18 μήνες στις συναυλίες και την καθημερινότητά της.

Η Κριστίνα Αγκιλέρα είναι μια από τις πιο εμβληματικές τραγουδίστριες της εποχής μας, η μουσική της έχει εμπνεύσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο” δήλωσε η Τινγκ Που. “Είναι πραγματικά τιμή μου να αφηγηθώ την ιστορία της προσωπικότητας πίσω από τη μουσική γιατί ξέρω ότι θα εμπνεύσει εξίσου” πρόσθεσε.

Το 2002 ξεκίνησε τη σχέση της με τον μουσικό Τζόρνταν Μπράτμαν και τρία χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν. Στις 12 Ιανουαρίου 2008 γεννήθηκε ο γιος τους, Μαξ. Χώρισαν το 2010 και εκείνη ξεκίνησε τη σχέση της με τον παραγωγό Μάθιου Ράτλερ. Έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Σάμερ-Ρέιν που γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου 2014.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα