Νέο άλμπουμ ετοιμάζει να κυκλοφορήσει ο David Bowie το 2016

Νέο άλμπουμ ετοιμάζει να κυκλοφορήσει ο David Bowie το 2016

Στις 8 Ιανουαρίου, ο David Bowie συμπληρώνει τα 69 του χρόνια και θέλησε να το γιορτάσει κυκλοφορώντας το 25ο άλμπουμ της καριέρας του. Ο δίσκος θα έχει τίτλο "Blackstar", θα αποτελείται από επτά τραγούδια και θα διαρκεί 45 λεπτά

O Βρετανός αστέρας της ροκ μουσικής Ντέιβιντ Μπάουι σχεδιάζει να εορτάσει τα 69α γενέθλιά του την 8η Ιανουαρίου με την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ, σύμφωνα με το λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Ο τίτλος του νέου του δίσκου θα είναι «Blackstar» όπως ακριβώς το πρώτο τραγούδι αυτού του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει από την 20ή Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Times το άλμπουμ θα περιλαμβάνει επτά τραγούδια και θα έχει συνολική διάρκεια 45 λεπτών.

Η εφημερίδα προσέθεσε ότι στο άλμπουμ αυτό αναμειγνύονται η μουσική τζαζ με ήχους που παραπέμπουν σε γερμανικά συγκροτήματα της δεκαετίας του 1970 όπως οι Can ή οι Kraftwerk.

Ωστόσο στον επίσημο λογαριασμό του Μπάουι οι πληροφορίες αυτές δεν επιβεβαιώνονται και υποστηρίζεται ότι «κυκλοφορούν ανακριβείς πληροφορίες σχετικά με τον ήχο και το περιεχόμενου του δίσκου».

Το προηγούμενο άλμπουμ του εμβληματικού καλλιτέχνη «The next day» είχε κυκλοφορήσει το 2013 έπειτα από 10 χρόνια απουσίας από τα μουσικά δρώμενα λόγω ενός καρδιακού επεισοδίου που είχε υποστεί.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα