Όταν ο Σαββόπουλος ‘έκοψε’ τον Ζουγανέλη

Όταν ο Σαββόπουλος ‘έκοψε’ τον Ζουγανέλη

Κατάμεστο το Καλλιμάρμαρο για τη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου και άλλων καλλιτεχνών. Δεν έλειψαν οι αντιδράσεις στα social media, στον παραπολιτικό σχολιασμό της βραδιάς (Vids)

Πάνω από 60.000 θεατές έδωσαν χθες το “παρών” στη συναυλία του Όλοι Μαζί Μπορούμε στο Καλλιμάρμαρο με τους διοργανωτές να αναφέρουν πως συγκεντρώθηκαν 20 τόνοι τροφίμων για τους συμπολίτες μας που τα χρειάζονται άμεσα.

Οι Μαρία Φαραντούρη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Δήμητρα Γαλάνη, Φοίβος Δεληβοριάς, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Ζουγανέλης, Βιολέτα Ικαρη, Βασιλική Καρακώστα, Κωστής Μαραβέγιας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης, Κατερίνα Πολέμη, Μελίνα Τανάγρη, Γιώργος και Νίκος Στρατάκης και Γιάννης Χαρούλης, βρέθηκαν στο πλευρό του Διονύση Σαββόπουλου που ήταν ο “οικοδεσπότης” της βραδιάς.

“Τώρα κάθομαι και σκέφτομαι, ρε παιδιά, ότι από μια μεριά καλό είναι να προσγειώνεται κάποτε κανείς – έστω και απότομα, από την άλλη το τραγούδι θέλει πέταγμα, θέλει γλέντι και γιορτή”, ήταν μία από τις ατάκες του Διονύση Σαββόπουλου με τις οποίες σχολίασε τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις. Στα “highlight” της βραδιάς η διασκευή του στο Σιγά Μην Κλάψω του Γιάννη Αγγελάκα, που δεν έλαβε και τις καλύτερες κριτικές… Αλλά περί ορέξεως, στο βίντεο που ακολουθεί.

Μαζί με τον Φοίβο Δεληβοριά σε ένα φόρο τιμής στον Λουκιανό Κηλαηδόνη:

Με Μουζουράκη και Μαραβέγια:

Με τον Γιάννη Χαρούλη:

Με Μαχαιρίτσα και Φαραντούρη:

Προς το τέλος της βραδιάς, ο Γιάννης Ζουγανέλης διασκεύασε το κομμάτι του Σαββόπουλου, “το χειμώνα ετούτο” και έβαλε τους δικούς του στίχους. Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε παρακάτω. Ο ίδιος ο Νιόνιος τον “έκοψε” μάλιστα προς το τέλος του κομματιού, σε ένα σκετς που έμοιαζε, μάλλον προετοιμασμένο.

Αρκετές από τις αναρτήσεις που ακολούθησαν ωστόσο στο Twitter, ήταν καυστικές. Δεν έλειψαν φυσικά τα σχόλια περί Survivor, αλλά και προς τον ΣΚΑΙ, σχετικά με το πώς το κανάλι κάλυψε τα προηγούμενα χρόνια την οικονομική κρίση και την πολιτική ζωή στη χώρα, ενώ επίσης σχολιάστηκε και το “ένα το χελιδόνι” που επέλεξε να τραγουδήσει η Μαρία Φαραντούρη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα