Rammstein: Κάποιος “βούτηξε” το άγαλμα του τραγουδιστή Τιλ Λίντεμαν μία ημέρα μετά την ανέγερσή του

Rammstein: Κάποιος “βούτηξε” το άγαλμα του τραγουδιστή Τιλ Λίντεμαν μία ημέρα μετά την ανέγερσή του
Ο Till Lindemann των Rammstein 2010/AP Photo

Ο τραγουδιστής των Rammstein Τιλ Λίντεμαν (Till Lindemann) έκλεισε τα 60, αλλά ένα άγαλμα για τα γενέθλιά του έκανε φτερά μία μέρα μετά την ανέγερσή του.

Ένα άγαλμα του τραγουδιστή Τιλ Λίντεμαν (Till Lindemann) των Rammstein, φέρεται να κλάπηκε στη Γερμανία μία ημέρα μετά την ανέγερσή του. Το άγαλμα τοποθετήθηκε στην γερμανική πόλη Ροστόκ, κοντά στη γειτονιά όπου μεγάλωσε ο τραγουδιστής προς τιμήν των 60ων γενεθλίων του.

Η αστυνομία φέρεται να έλαβε κλήση για την κλοπή γύρω στις 10 π.μ. (τοπική ώρα) και αυτή τη στιγμή αναζητά μάρτυρες που μπορεί να είδαν κάτι από την κλοπή αναφέρει το Loudwire.

Πριν από τρεισήμισι χρόνια ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη με το άγαλμα του ράπερ Marteria, γεννημένου στο Ροστόκ μόλις δύο ημέρες μετά την ανέγερση του. Το άγαλμα φιλοτεχνήθηκε από τον Roxxy, όπως και του Τιλ Λίντεμαν. Κάποιος τον έχει βάλει στο… μάτι;

Δείτε το άγαλμα του Τιλ Λίντεμαν που φέρεται να εξαφανίστηκε

O Τιλ Λίντεμαν γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 1963 και βρίσκεται στη λίστα με στους 50 Καλύτερους Τραγουδιστές Metal όλων των εποχών. Σήμα κατατεθέν του είναι το μυώδες ανάστημά του, ενώ πάνω στη σκηνή φημίζεται για τη χρήση πυροτεχνημάτων και για μία συγκεκριμένη κίνηση, γνωστή ως “The Till Hammer”.

Το γερμανικό industrial metal συγκρότημα Rammstein με έδρα το Βερολίνο, αποτελείται από τους Till Lindemann (φωνητικά), Richard Z. Kruspe (κιθάρα & 2η φωνή), Paul H. Landers (κιθάρα), Oliver “Ollie” Riedel (μπάσο), Christoph “Doom” Schneider (ντραμς) και Christian “Flake” Lorenz (πλήκτρα).

Το όνομα του συγκροτήματος είναι εμπνευσμένο από το ατύχημα στη βάση Ράμσταϊν, όπου αεροπλάνα που λάμβαναν μέρος σε επιδείξεις συγκρούστηκαν μεταξύ τους, σκοτώνοντας γύρω στα 70 άτομα συνολικά και τραυματίζοντας περίπου 1.000.

Το δημοφιλές συγκρότημα κυκλοφόρησε πρόσφατα το όγδοο στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο “Zeit”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του NME τον Μάιο ξεκινά την περιοδεία του στην Ευρώπη, με πρώτη στάση το Βίλνιους της Λιθουανίας.

Aκολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα