Αυτή είναι η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΠ

Αυτή είναι η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΠ
Ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο Eurokinissi

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων θα έχει τριετή θητεία.

Στο πλαίσιο της έγκαιρης υλοποίησης της νέας στρατηγικής για το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων ενόψει της περιόδου υψηλής επισκεψιμότητας αρχαιολογικών χώρων, μνημείων και μουσείων το επόμενο έτος, ανακοινώνεται η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου με τριετή θητεία.

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου αναλαμβάνει η κ. Παρασκευή Σιδηροπούλου, στατιστική αναλύτρια με ειδίκευση και πολυετή εμπειρία στην οικονομική διαχείριση Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ).

Τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΠ είναι τα ακόλουθα:

-Μιμίκα Γιαννοπούλου, Δρ Αρχαιολογίας με πολυετή εμπειρία στην πολιτιστική διαχείριση, αναπληρούμενη από τον Σπύρο Βροντάκη, Οικονομολόγο ΜΒΑ με πολυετή εμπειρία στη διοίκηση επιχειρήσεων.

-Δήμητρα Φράγκου, πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων , Προϊσταμένη Διεύθυνσης Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικών Αναφορών του Υπουργείου Οικονομικών, αναπληρούμενη από τον Κωνσταντίνο Φλώρο , Οικονομολόγο, Προϊστάμενο Τμήματος Α΄ Παρακολούθησης, Κατάρτισης και Εκτέλεσης Προϋπολογισμού Εποπτευόμενων Φορέων του Υπουργείου Οικονομικών.

-Παναγιώτα Σελή, Δικηγόρος ΜΑ, με ειδικότητα στο Δίκαιο της πνευματικής ιδιοκτησίας και της πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς και στη νομική προστασία και διεκδίκηση παρανόμως κτηθέντων έργων τέχνης, αναπληρούμενη από την Ευσταθία Μουγκαράκη, Δικηγόρο.

-Ελένη Ανδρίκου, Δρ Αρχαιολογίας, Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Ανατολικής Αττικής, αναπληρούμενη από τη Νικολέττα Σαραγά, Αρχαιολόγο, Προϊσταμένη του Τμήματος Εκθέσεων και Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αρχαιολογικών Μουσείων, Εκθέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του ΥΠΠΟΑ.

-Ιωάννης Τσαμποδήμος, πτυχιούχος Πληροφορικής, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΥΠΠΟΑ, αναπληρούμενο από την Παρασκευή- Σάρα ( Παρί) Χριστοδουλοπούλου, πτυχιούχο Πληροφορικής εφαρμοσμένης στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με πολυετή εμπειρία στη διοίκηση πολιτιστικών οργανισμών.

-Αλεξάνδρα Νέτου, Μαθηματικός ΜΒΑ με πολυετή εμπειρία στη διοικητική αναδιοργάνωση επιχειρήσεων και οργανισμών, αναπληρούμενη από την Αντιγόνη Ζύγρα , Οικονομολόγο με ειδίκευση στην Πολιτιστική Διαχείριση

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version