News 24/7 στους 88,6: Άγνωστες ιστορίες από την ζωή του Βασίλη Τσιτσάνη

News 24/7 στους 88,6: Άγνωστες ιστορίες από την ζωή του Βασίλη Τσιτσάνη
Το σκίτσο του Βασίλη Τσιτσάνη αντανακλάται σε επιφάνεια σε τοίχο στο ομώνυμο μουσείο στην πόλη των Τρικάλων Eurokinissi

Άγνωστες πτυχές της ζωής του μεγάλου μουσικού παρουσιάζει το αφιέρωμα του News 24/7 στους 88,6 με αφορμή τα 35 χρόνια από τον θάνατό του.

Άγνωστες ιστορίες από τη ζωή του Βασίλη Τσιτσάνη παρουσίασε ο News 24/7 στους 88,6, με αφορμή τη συμπλήρωση 35 χρόνων από τον θάνατό του.

Ο Μίμης Ανδρουλάκης περιέγραψε τη βραδιά που με τον Μίκη Θεοδωράκη -στενό φίλο του Τσιτσάνη- πήγαν στο Χάραμα και στο διάλειμμα, στα μαγειρεία, άρχισε μεταξύ Τσιτσάνη και Θεοδωράκη μια ξεκαρδιστική συζήτηση.

Πρόσθεσε επίσης ότι τόσο ο Ανδρέας Παπανδρέου και άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ του είχαν προτείνει να βάλει υποψηφιότητα με το κόμμα, αλλά είχε αρνηθεί.

Ανέφερε ακόμη πως μετά από πρόταση του Μίκη Θεοδωράκη, πραγματοποιήθηκε μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων, όπου ο Τσιτσάνης εκτός από τα δικά του τραγούδια έπαιξε και τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου δήμαρχος Τρικκαίων, της γενέτειρας του μεγάλου ρεμπέτη, είπε οτι αυτές τις μέρες πραγματοποιήθηκαν προς τιμήν του εκδηλώσεις στην πόλη.

“Φέραμε το “Χάραμα” στα Τρίκαλα , με τη βοήθεια της τεχνολογίας, όπου προβάλλοντας ένα ντοκιμαντέρ, ανακαλύψαμε οτι από το κέντρο πέρασε όλη η Ελλάδα, ενώ δώσαμε μια μεγάλη συναυλία προς τιμήν του, την επιμέλεια της οποίας είχε η Λίνα Νικολακοπούλου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα