Ο News 24/7 τιμά τη Μελίνα Μερκούρη

Ο News 24/7 τιμά τη Μελίνα Μερκούρη

Από τις 4 έως τις 6 μ.μ. στον News 24/7 στους 88,6 θα προσεγγίζουμε το "φαινόμενο" Μελίνα Μερκούρη, τη Μελίνα άνθρωπο, ηθοποιό, πολιτικό, φίλη, γυναίκα, παρέα με επιστήθιους φίλους της και συνεργάτες.

Αν ζούσε, σήμερα θα γινόταν 98 ετών. «Δεν θα της άρεσε καθόλου», σχολιάζει ένας από τους δημοσιογράφους που την έζησαν και πήρε τις περισσότερες συνεντεύξεις της, ο Δημήτρης Γκιώνης.

Επέτειος γενεθλίων η σημερινή. Πώς αποφεύγεις όμως τις παραλείψεις σε ένα αφιέρωμα για μια παθιασμένη γυναίκα – χείμαρρο, που έλαμψε στη σκηνή, στη μεγάλη οθόνη και στην πολιτική σκηνή; «Μην ανησυχείτε! Ο,τιδήποτε πεις για τη Μελίνα, πάντα θα υπάρχουν παραλείψεις» μας καθησυχάζει ο Κώστας Αλαβάνος, από τους στενότερους συνεργάτες της.

Με αυτή την παραδοχή, σήμερα από τις 4 έως τις 6 μ.μ. στον News 24/7 στους 88,6 θα προσεγγίζουμε το «φαινόμενο» Μελίνα Μερκούρη, τη Μελίνα άνθρωπο, ηθοποιό, πολιτικό, φίλη, ερωμένη, παρέα με την επιστήθια φίλη και συνεργάτιδά της Μανουέλλα Παυλίδου, την ισόβια φίλη της Άλκη Ζέη, τον Γιάννη Φέρτη, τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Μίμη Ανδρουλάκη, τον Γιώργο Νταλάρα και τον Δημήτρη Γκιώνη.

Σήμερα, εκτάκτως με την Ιωάννα Κλεφτόγιαννη, 16.00-18.00, στον NEWS 24/7, στους 88 και 6.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα