Τάκης Σπυριδάκης: Από τη “Λούφα και Παραλλαγή” , στον “Πίου” και το “Αγαπούλα, πούλα”

Τάκης Σπυριδάκης: Από τη “Λούφα και Παραλλαγή” , στον “Πίου” και το “Αγαπούλα, πούλα”
Ο Τάκης Σπυριδάκης Eurokinissi

Εγινε πασίγνωστος από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις όμως ο Τάκης Σπυριδάκης δεν ήταν μόνο αυτό. Ηταν ένας ξεχωριστός καλλιτέχνης που έγραψε ιστορία με τις ερμηνείες του.

O Tάκης Σπυριδάκης, που άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο, είχε συμμετάσχει σε κορυφαίες κινηματογραφικές και θεατρικές δουλειές.

Αρχής γενομένης από τη θρυλική “Γλυκιά Συμμορία” του Νίκου Νικολαϊδη το 1983 και την εμβληματική “Λούφα και Παραλλαγή” του Νίκου Περάκη του 1984 ο ηθοποιός έδωσε το στίγμα του με τρόπο παιξίματός του και τις ατάκες του.

Από τα γυρίσματα της ταινίας "Γλυκιά Συμμορία". Facebook

Στο νεότερο και ευρύ κοινό ο εκλιπών έγινε γνωστός μέσα από τηλεοπτικές διαφημίσεις γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στην οποία υποδυόταν καρικατούρα ποδοσφαιρικού παράγοντα. Ο “Πίου” και ο “Αντωνίου” έγραψαν τη δική τους τηλεοπτική ιστορία και έδωσαν το καύσιμο στον Σπυριδάκη για να χρηματοδοτήσει άλλα σχέδιά του.

Τα τελευταία χρόνια ο Σπυριδάκης έδωσε ερμηνευτικό ρεσιτάλ στο θεατρικό “Αγριος Σπόρος” , μία παράσταση που ακροβατούσε μεταξύ κωμωδίας και δράματος και λατρεύτηκε από το θεατρικό κοινό της Αθήνας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version