Φεστιβάλ Off Off Athens: Το Θέατρο Επί Κολωνώ περιμένει τη συμμετοχή σου

Φεστιβάλ Off Off Athens: Το Θέατρο Επί Κολωνώ περιμένει τη συμμετοχή σου

Μέχρι τις 13 Μαρτίου όσοι πιστοί (και καλλιτέχνες) προσέλθετε.

Για δέκατη χρονιά το Θέατρο Επί Κολωνώ δίνει τόπο και χώρο στις νέες θεατρικές ομάδες. Μαζί με τους προβληματισμούς και τις καλλιτεχνικές τους τάσεις.

Η μεγάλη συμμετοχή των προηγούμενων Φεστιβάλ κατέστησε σαφές τόσο στους διοργανωτές όσο και στους συμμετέχοντες ότι η επιθυμία να βρεθούν ο ένας στο δρόμο του άλλου είναι αμοιβαία και αξίζει τον κόπο της. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι νέες ιδέες δεν συνοδεύονται από κανενός είδους στεγανά γι αυτό και καλλιτεχνικά κριτήρια επιλογής και αποκλεισμού, δεν υπάρχουν.

Έτσι, οι ομάδες που θα θελήσουν να συμμετάσχουν, μπορούν ελεύθερα να πειραματιστούν και να παρουσιάσουν το δημιούργημά της δίχως δεύτερες σκέψεις και φραγμούς. Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα συνεχιστούν μέχρι και τις 13 Μαρτίου γι αυτό συγκεντρωθείτε, μαζευτείτε, εμπνευστείτε και δηλώστε ότι θα εμφανιστείτε στο Φεστιβάλ Off Off Athens (10 Μαΐου με 10 Ιουνίου) του Θεάτρου Επί Κολωνώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του Θεάτρου (2105138067) για περισσότερες πληροφορίες. Προσοχή, προσοχή: Οι αιτήσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν στο email [email protected] και θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 13 Μαρτίου.

Να πούμε τέλος, ότι στo πλαίσιo του Off Off Athens, o χώρος του Θεάτρου, μαζί με τεχνική υποστήριξη, θα παρασχεθεί δωρεάν στους συμμετέχοντες, με τη διάθεση των διοργανωτών να σταθούν αλληλέγγυοι στις νέες ομάδες, που αναζητούν τόπο και τρόπο έκφρασης, αλλά και να συνδράμουν στην δημιουργία ενός κλίματος καλλιτεχνικής αναζήτησης. Μια ανάγκη που σήμερα είναι εντονότερη από ποτέ.

Καλή επιτυχία!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα