Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Στέλνει μήνυμα χωρίς φόβο στην εξουσία του Κρέοντα

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Στέλνει μήνυμα χωρίς φόβο στην εξουσία του Κρέοντα
Mihalis_Kloukinas

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στάθηκε με το πλευρό της Αντιγόνης και έτσι μετά το τέλος των παραστάσεων ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο facebook μία φωτογραφία με ένα συμβολικό μήνυμα στο πρόσωπο του Κρέοντα. 

Μια νέα εκδοχή και πολύ ενδιαφέρουσα της σοφόκλειας Αντιγόνης παρουσίασε ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Ραπτοτάσιος στο φετινό Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου στον Χώρο Η της Πειραιώς 260.

Η παράσταση αυτή που εστίασε στον καταλυτικό ρόλο των ΜΜΕ στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης και η θεατρική δράση τοποθετήθηκε σ’ ένα κυβερνητικό τηλεοπτικό κανάλι, όπου κάθε πολιτική διαπραγμάτευση και απόφαση πραγματοποιούνται σε ζωντανό χρόνο. Μάλιστα ο Χορός των γερόντων έγινε συμβούλιο πολιτικών στελεχών που εκφράζουν εκφάνσεις του κυρίαρχου λόγου, παρακολουθώντας, πάντα σε live σύνδεση, την ανελέητη σύγκρουση κοσμικού και ηθικού δικαίου.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ενσάρκωσε τον Κρέοντα, έναν πολύ απαιτητικό ρόλο και ταυτόχρονα έναν χαρακτήρα που αντιπροσωπεύει τους νόμους των ανθρώπων και στεκεται απέναντι από την απόφαση της Αντιγόνης που θέλει να τιμήσει τον νεκρό της αδελφό.

Μάλλον ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στάθηκε με το πλευρό της Αντιγόνης και έτσι μετά το τέλος των παραστάσεων ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό του στο facebook μία φωτογραφία με ένα συμβολικό μήνυμα στο πρόσωπο του Κρέοντα.

“Τωρα που τελειωνουν οι παραστασεις και δεν φοβαμαι μην με εκδικηθει ο ρολος, μπορω να το πω!!!”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα