Την Πέμπτη η κηδεία του Αντώνη Βαρδή

default image

Την Πέμπτη στο νεκροταφείο της Παιανίας το τελευταίο αντίο στον Αντώνη Βαρδή. Ποια η επιθυμία του εκλιπόντα που δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί. Επίθεση του αδερφού του, Χρήστου Δείξιμου σε δημοσιογράφους

Το πρωί της Πέμπτης (04/09, 11:00) και όχι την Τετάρτη, όπως αρχικά είχε κυκλοφορήσει, θα γίνει η κηδεία του Αντώνη Βαρδή. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον ιερό ναό Χριστού Γέννηση στην Παιανία και η ταφή στο νεκροταφείο Παιανίας.

Με ανάρτηση στην προσωπική της σελίδα στο facebook, η σύντροφος του εκλιπόντα καλλιτέχνη, Φιλοθέη Μωβ αποκάλυψε ότι επιθυμία του ήταν να ταφεί κοντά στο παρεκκλήσι που υπάρχει στο σπίτι του. Για γραφειοκρατικούς λόγους, όμως, δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί.

“Δεν είχαμε ορίσει το τελευταίο αντίο για σήμερα (σ.σ. Τετάρτη). Ακόμη προσπαθούμε με τη γραφειοκρατία, ο Αντώνης μας να γυρίσει στο σπίτι του και να μείνει για πάντα στο παρεκκλήσι της οικίας του. Αλλά κανείς δεν μας δίνει χέρι βοηθείας, να εκπληρώσουμε την επιθυμία του” ήταν το μήνυμα της συντρόφου του Αντώνη Βαρδή.

Εν τω μεταξύ, ο αδερφός του εκλιπόντα, Χρήστος Δείξιμος, μέσω του facebook, εξαπέλυσε επίθεση στους δημοσιογράφους, καθώς όπως τονίζει γέμισαν την Τετάρτη το κοιμητήριο, κάνοντας “πρόβα” για την κάλυψη της τελετής, επισημαίνοντας και την ψευδή είδηση περί θανάτου του (σ. η τελευταία πριν από λίγες μέρες) όταν ακόμα ο Αντώνης Βαρδής ήταν εν ζωή.

“ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΟΡΑ ΟΙ …. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ !!!!!!! ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ … ΕΙΠΑΝ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΠΡΟΒΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΤΟ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ … ΤΙ ΝΑ ΠΩ … … ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΣ !!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ …………………… Π Ο Τ Ε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”, έγραψε ο Χρ. Δείξιμος.

Να σημειωθεί ότι επιθυμία του Αντώνη Βαρδή ήταν αντί στεφάνων και λουλουδιών, τα χρήματα να δοθούν προς ενίσχυση των ανθρώπων που έχουν ανάγκη. “Αντί να πεταχτούν αυτά τα χρήματα, θέλω να δοθεί ένα πιάτο φαγητό σε όποιον το έχει ανάγκη” είχε πει ο εκλιπών, όπως αναφέρει ο γιος του Γιάννης Βαρδής.

Πιο συγκεκριμένα, οι δωρεές προτείνεται να γίνουν στους άστεγους και άπορους, στην κοινωνική κουζίνα “Ο άλλος άνθρωπος”, εμπνευστής, δημιουργός και επικεφαλής της οποίος είναι ο επίσης άνεργος Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος και για φάρμακα στο μητροπολιτικό κοινωνικό ιατρείου Ελληνικού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα