Το Εθνικό Θέατρο “εισβάλλει” στη βιτρίνα γνωστού πολυκαταστήματος στο κέντρο της Αθήνας

Το Εθνικό Θέατρο “εισβάλλει” στη βιτρίνα γνωστού πολυκαταστήματος στο κέντρο της Αθήνας
ARXONTIDIS MIXALIS

Το Εθνικό Θέατρο, η πρώτη θεατρική σκηνή της χώρας, επιλέγει για άλλη μία φορά έναν εναλλακτικό τρόπο προβολής του έργου της.

Από τις 20 Ιουνίου έως και τις 3 Ιουλίου, το πολυκατάστημα Attica φιλοξενεί σε βιτρίνα του επί της οδού Πανεπιστημίου ματιές από τις φετινές καλοκαιρινές παραγωγές του Εθνικού Θεάτρου, τη Μήδεια του Μποστ και τον Αίαντα του Σοφοκλή, επιμελημένες από τους ίδιους τους σκηνοθέτες των παραστάσεων, τον Γιάννη Καλαβριανό και τον Αργύρη Ξάφη.

Παράλληλα, το πωλητήριο του Εθνικού Θεάτρου θα φιλοθενηθεί για 20 ημέρες στο ισόγειο του attica, με ξεχωριστά δώρα, εμπνευσμένα από τη μαγεία του θεάτρου και με ένα αντικείμενο έκπληξη, ειδικά σχεδιασμένο για τη συγκεκριμένη συνέργεια: 12 μοναδικές, χειροποίητες κούκλες που δημιούργησε το Εργαστήριο Ραπτικής του Εθνικού Θεάτρου με υπόλοιπα υφασμάτων και υλικών που χρησιμοποιούνται για την δημιουργία των κοστουμιών των παραστάσεων!

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη 23 Ιουνίου, στις 16.00, στην είσοδο του attica, 10 ηθοποιοί του θιάσου της Μήδειας θα παρουσιάσουν δρώμενο με χορικά της παράστασης που θα παρουσιαστεί στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου στις 8 & 9 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα