Ένας κήπος με βιβλία ανθίζει στο Κουκάκι

Διαβάζεται σε 2'
Ένας κήπος με βιβλία ανθίζει στο Κουκάκι

Στα ράφια του θα βρείτε από επικές ιστορίες αγάπης και βιογραφίες, μέχρι επιτραπέζια παιχνίδια, οδηγούς για κατασκευές και manga!

Στην οδό Δημητρακοπούλου 51 στο Κουκάκι υπάρχει ένας μικρός ολάνθιστος κήπος με… βιβλία! Ο λόγος για το Book Garden, ένα ξεχωριστό βιβλιοπωλείο με μεταχειρισμένα βιβλία σε πολύ καλή κατάσταση και σε πολύ οικονομικές τιμές (από 1 ευρώ) για μικρούς και μεγάλους. Στα ράφια του θα βρείτε από επικές ιστορίες αγάπης και βιογραφίες, μέχρι επιτραπέζια παιχνίδια, οδηγούς για κατασκευές και manga!

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του βιβλιοπωλείου αυτού είναι πως δέχεται τη δωρεά βιβλίων, τα οποία και μεταπωλεί και αφού καλύψει τα λειτουργικά του έξοδα, δίνει τα κέρδη του είτε απευθείας σε μεμονωμένα άτομα είτε προς υποστήριξη διάφορων οργανισμών και ΜΚΟ που δρουν στην Αθήνα, προσφέροντας βοήθεια σε γυναίκες που έχουν πληγωθεί ή κακοποιηθεί.

Στο Book Garden μπορείτε να βρείτε επίσης προϊόντα από την οργάνωση Threads of Hope Hellas. Αυτά τα Νήματα Ελπίδας προσλαμβάνουν πρώην θύματα εκμετάλλευσης που έχουν εκπαιδευτεί να φτιάχνουν τσάντες και άλλα πράγματα για το σπίτι.

Αξίζει να περάσετε από το ιδιαίτερο αυτό βιβλιοπωλείο. Οι υπάλληλοί του είναι έξτρα ζεστοί, φιλόξενοι και εξυπηρετικοί και θα σας βοηθήσουν να βρείτε ό,τι ψάχνετε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα